Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rohattul levagyok maradva a szocializálcó szempontból milyen tanácsokat adnátok? 14/f
sztem várd meg amíg dobja
de én a helyedbe nem kezdenék vele ha töke van
aztmondja hogy semmi puszi még az arcára sem valami ilyesmi
am ne mond azt hogy mien paraszt vagyok hogy halgatózok mert elöttem beszéltek erről mintha ott se lennék teljesen semmibe vesznek
A "szia holnap találkozunk" egy tök normális nem bunkó köszönés, nem értem mi van. A csaj biztos azt várja, hogy szerelmes litániákban zengedezve köszönjön el, dehát az ilyen nem normális, nagyon pisis lányokra jellemző... te se leszel neki elég jó, mert rózsaszín Barbie filmekből veszi azt, hogy mit lehet/kell elvárnia pasiktól.
Neked öregem meg azt az alapvető pasiszabályt kell megtanulnod, hogy más csaját nemnyúljuk le. Nem azért, mert rendesek vagyunk, hanem mert a világ kölcsönösség alapon működik, és ha te megtanulod ezt a szabályt, akkor remélhetőleg mindenki más is megtanulja, és a te csajodat se fogják lenyúlni. Ja és nem mellesleg pedig ha egy csaj elmhagy valakit másért, akkor mi a biztosíték, hogy legközelebb nem téged fog elhagyni egy még újabbért... érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!