Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelednétek vkihez, aki minden szempontból "távoli"?
Figyelt kérdés
A Pecsa egyik rendezvényén ismertem meg az illetőt. Ott sokan ismerik egymást és ő pedig a legmenőbb társaságba tartozik. Olyan személy, akinek mindenki a barátja akar lenni és saját "közege" van ha lehet ezt így mondani. Szóval elég jó híre van. Amióta csak megismertem szerelmes vagyok belé de elmondani neki még nem mertem. Mostanra pedig még nehezebb a dolgom mivel a rendezvény látogatójából annak szervezőévé lépett elő így az esélye, hogy összefutunk még kevesebb. Ez az esemény évente kétszer van ezért lehet, hogy legközelebb is láthatom. De hogyan állhatnék elé?2009. aug. 26. 17:51
1/2 anonim válasza:
Mennyire ismered az illetőt? Nem lehet hogy csak amiatt vonz, mert ilyen menő?
Ha nem csak amiatt vonz, akkor viszont hozd a tuttára, ha találkoztok.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem a "menősége" hanem a személyisége vonz. Egyszer-kétszer leveleztünk pont a rendezvény miatt. Megmondanám én neki szívesen de egy olyan emberrel, aki körül ott van állandóan a baráti köre, ráadásul csak egy emberekkel teli csarnokban találkozhatunk így még nehezebb. Ezért kérdeztem, hogy nincs-e tippetek hogyan kezdeményezhetnék?
2009. aug. 27. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!