Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan közelednétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közelednétek?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik, anyukám munkatársának a lánya sokat lógtunk együtt kiskorunkban és nagyon jó nő lett belőle. KB. 10 éve nem találkoztunk nekem nagyon bejön csak nem tudom hogyan közeledjek hozzá. Anyukája szerint nagyon szégyenlős és félénk. MSn címe van de igazából az a bajom hogy nemigen tudok lányoknak udvarolni mert ők szedtek fel eddig igazából engem. Örülnék egy-két jó tanácsnak hogyan kezdjek neki...
2010. máj. 21. 03:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Vedd fel msnre, és mivel már ismeritek egymást, valószínűleg nem lesz nehéz egy randit összehozni, mondd neki h pl jó lenne újra együtt lógni. Ott meg már megy minden magától, ha működőképes a dolog.

Tanácsok... legfontosabb h ne rohand le, főleg ha tényleg félénk. Óvatosan puhatolózz ha olyan a helyzet, és nagyon figyeld a reakcióit. Érezni fogod h meddig mehetsz el.

Még egy jótanács, - a magad védelmében - érzelmileg soha ne kezdeményezz (örök bizalmatlanság, saját, alapos tapasztalat...). Értem ezt azon, hogy ne mondj ki bizonyos szavakat, amíg ő nem mondja ki... Rengeteg agyf@sztól és csalódástól kímélheted meg magad vele. Ha viszont ő lép valamit, érdemes követni.

Más téren természetesen te kezdeményezz, ha olyan a szituáció pl, fogd meg a kezét és mondd h vissza már nem adod, stb... Innentől már gondolom menni fog.

Sok sikert!

2010. máj. 21. 04:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Eddig a csajok szedtek fel téged? :D

Akkor te se lehetsz az a kezdeményező típus. De ha a csajok szedtek fel eddig mindig, akkor bízz abban, hogy most is így lesz..;). Én azért irigykedem rád hogy tapadnak rád a csajok.

2010. máj. 21. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!