Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, pasik! Mi volt eddig a legemlékezetesebb randitok? (mind1 hogy rossz vagy jó szempontból)
egyszer... még 19 voltam, a barátaimmal elmentünk szórakozni a szülinapomon, kicsit piálgattunk, és az egyik barátommal elkezdtünk smárolni, aztán egymásnak estünk a bárszéken, mondtuk hogy el kell mennünk és leléptünk a többiek elől, bementünk a tescoba, ott az egyik próbafülkébe, és szexeltünk... mondjuk piásan nem volt épp a legjobb, mert mikor elment nyögdösött, és mikor végeztünk és kijöttünk a fülkéből mindenki minket bámult :s kicsit égő volt...mondjuk akkor nem gondoltam ezt, csak így visszagondolva
azóta már a kezemet is megkérte :)
22/L
nemsok randim volt eddig, mindegyikre emlékszek, mindegyik jól sikerült szerencsére :)
am meg természetes hogy szégyenli magát első válaszoló, énis szégyenlem hogy telerókáztam egy szemetest egy kocsmában, pedig akkor a világ legtermészetesebb dolga volt hogy felálltam, telenyomtam, majd visszaültem... :)
még nyáron volt az eset, találkoztunk délután, kimentünk a Margitszigetre. semmi extra nem történt, sétáltunk kézenfogva, smároltunk, kint ültünk a nagyréten estig. utána hazakísért. szimplán nagyon jó volt, teljesen egymásra hangolódtunk, utána egész este letörölhetetlen vigyor volt az arcomon :D
16/L
köszi szépen a válaszokat
utolsó kettőnek pedig irigyellek titeket, biztos szőrnyen jó lehetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!