Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Úgy érzem, hogy le vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy le vagyok maradva 16 évesen. Tényleg így lenne?

Figyelt kérdés

Az utóbbi kb 2-3 hónapban az ismeretségi körömben (osztálytársak, régi osztálytársak) 5 eljegyzés is történt! 8-9 hónapos kapcsolatok, a fiúk 2-3 évvel idősebbek a lánynál, vagy egyidősek. A lányok 16-17 évesek.

Nekem már 7 hónapja senkim sincs, nemhogy még eljegyezzenek.. :(

16/L

2012. jan. 2. 16:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
én személy szerint szomorú dolognak tartom hogy a tinik viccet csinálnak az eljegyzésből. dehogy vagy lemaradva..
2012. jan. 2. 17:28
 12/20 anonim ***** válasza:
hidd el ezek az eljegyzések gyakorlatilag semmit nem jelentnek. majd nézd meg, hogy pár hónap esetleg év múlva még együtt lesznek-e...naná, hogy a nagy része nem
2012. jan. 2. 19:22
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
rendben van, hogy annyira fiatalon nem kéne, de miért kell mindenhez pesszimistán állni? Igen, egyetértek nem rózsaszínködben kell leélni az életünket, de azért ha mindenkit leszólunk örökké, hogy óó hát nem telt el x-év még hova az eljegyzés meg stb. Nincs elegetek ebből? Mindenkinek lehet véleménye nem arról van szó, de nem biztos hogy örökké túlkapásról van szó!
2012. jan. 2. 23:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de én kiröhögném azt a 16 évest aki eljegyzést tart...és a szüleikhez is lenne néhány keresetlen szavam...Ne csináljunk viccet mindenből...főleg jó lenne ha ilyen komoly dolgokból nem csinálnánk...mármint ők...

Nem az irigység beszél belőlem, 4,5 éve vagyok párkapcsolatban, 18 évesen a páromnak is volt egy világmegváltó ötlete: eljegyzés. Persze hogy repestem volna az örömtől, persze hogy örvendtem volna, hiszen akkor (is) nagyon boldog voltam. DE szerencsére volt annyi józan eszünk, hogy beláttuk egyetem előtt nem sok értelme van a dolognak, főleg ha se összeköltözés, se esküvő nincs behatárolható időn belül.

Most utolsó éves vagyok az egyetemen és mostanában kezdte bizgetni a fantáziámat ismét az eljegyzés...Most már várom és úgy érzem felkészült rá a kapcsolatunk. 18 évesen ehhez képest még gyerekcipőben jártunk. Úgyhogy örvendek, hogy nem lőttük el és még hátra van a nagy esemény!

*félreteszi a szerénységet* ne aggódj, 16 évesen nekem sem volt senkim, 22 évesen meg minden lány osztálytársam egy olyan kapcsolatot szeretne mint az enyém...Neked se lesz másképp.

Azok a csajok akik 15-16 évesen nagymenők voltak,21-22 évesen sehol nem tartanak a párkapcsolat terén...tisztelet a kivételeknek

2012. jan. 2. 23:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát szerintem, ha nekem megkérné a barátom a kezem, szívbajt kapnék, és mondanám, hogy nem, én pont, attól félek, hogy megkéri a kezem vagy valami. Ne akarj olyan lenni, mint ők, lehet félnek, hogy ez az utolsó lehetőség pasiból, azért mondanak igent (bocsánat akit megbántottam, ismerek olyat aki 15 évesen ment hozzá a férjéhez és 40 éve házasok és boldog magyar család..:D). Bulizz, pasizz, érezd jól magad.
2012. jan. 2. 23:25
 16/20 anonim ***** válasza:

Nehogy ezért legyél szomorú, az 5 eljegyzés közül nem sok fogja megérni az esküvőt.

Te legalább jó tempóban haladsz.:)

2012. jan. 3. 17:47
 17/20 anonim válasza:
Szerintem nem vagy lemaradva, én legalábbis nem érezném úgy a helyedben. Pedig nálunk... Anyukám és az ő anyukája is 16 évesen már férjhez mentek! (Nem azért, mert terhes volt, és azóta is együtt vannak.) Én megszakítottam ezt a "hagyományt", 24 évesen még eljegyezve se vagyok.
2012. jan. 4. 16:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Ne légy elkenődve!:)nekem 16 éves koromig pasim sem volt!:) viszont utána jött a Ő!:)már 6 éve, esküvő gyerek 22 évesen, még ezt is korinak tartják:) lehet abből az 5 eljegyzésből egysem éri meg az esküvőt, viszont lehet Te megtalálod a nyáron a párod, ami őrök életre szól:):)
2012. jan. 4. 16:48
 19/20 anonim ***** válasza:

Hmm.. elég furán hangzik, hogy ez mostanában ilyen menő dolog lett a tinik körében. Igazából magukból is kicsit hülyét csinálnak.

Jó, mondjuk az én párom 19 évesen kérte meg a kezem (2 éve voltunk együtt), pont a gimis ballagásom utáni nyáron. Örültem neki nagyon, nem azt mondom, de az esküvőt persze még nem akartuk megtartani.

Most vagyok 22 éves és a nyáron lesz az esküvőnk.

Szóval, van olyan is, h valakinek fiatalon megkérik a kezét, és együtt is maradnak, de az a 3 év nagyon sokat számít ám! Mármint, h én akkor 19 voltam, nem 16.

16 évesen kiborultam volna, ha a barátom megkéri a kezem :) Lehet azt gondoltam volna, hogy viccel..

2012. jan. 5. 14:39
 20/20 anonim ***** válasza:
ez tuti kamu! ha meg nem akkor besz*rok
2012. jan. 20. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!