Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés 19 évesen? Részletek lent.
Jövőre egyetemre megyünk a barátommal abba a városba, ahol jelenleg is tanulunk, de egyikőnk sem idevalósi. Ő örökölt egy lakást, ahová mostanában is sokat kijárunk közösen tanulni vagy mondjuk a hétvégi bulik után, és ilyenkor mindig csomót beszélünk róla, hogy de jó lenne, ha valóban ott lakhatnánk együtt, csak mi ketten.
Tehát itt lenne a lehetőség, hogy összeköltözzünk, aminek mindketten iszonyatosan örülnénk, viszont most ahogy olvasgattam, másik kérdéseknél csomót beszéltek arról, hogy 18-19 évesen összeköltözni nem éri meg, felelőtlenség, stb.
Csak a véleményetekre lennék kíváncsi, hiszen még van egy évünk, de ugye a szülőkkel is meg kell beszélni időben a dolgot meg ilyenek :)
köszi a válaszokat!
18L
Én 19 évesen férjhez mentem (nem azért mert jött a baba).
Igy szerintem ha még egy év múlva is együtt vagytok, akkor rajta. Vágjatok bele a közös életbe.
Ezzel nem kötelezed el magad,szóval én nem látok benne semmi negatívumot.Maximum ha rosszul is sülnek el a dolgok,akkor hamarabb kiderül,hogy nem passzoltok-ami ha így kell lennie,amúgy is előbb utóbb bekövetkezne.Szerintem ez a dolog nem említhető 1 lapon az eljegyezzük egymást,összeházasodunk kategóriával(ami ennyi idősen tényleg hülyeség).Vágjatok bele nyugodtan.
22L
22L
hát igazából ez is probléma, hogy fenntartani csak szülői segítséggel tudnánk, bár még mindig olcsóbban kijövünk, mintha koliba vagy albérletbe mennénk.
ááá, annyira szeretném már elkezdeni építgetni a közös jövőnket... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!