Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Összeköltözés 19 évesen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés 19 évesen? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Jövőre egyetemre megyünk a barátommal abba a városba, ahol jelenleg is tanulunk, de egyikőnk sem idevalósi. Ő örökölt egy lakást, ahová mostanában is sokat kijárunk közösen tanulni vagy mondjuk a hétvégi bulik után, és ilyenkor mindig csomót beszélünk róla, hogy de jó lenne, ha valóban ott lakhatnánk együtt, csak mi ketten.

Tehát itt lenne a lehetőség, hogy összeköltözzünk, aminek mindketten iszonyatosan örülnénk, viszont most ahogy olvasgattam, másik kérdéseknél csomót beszéltek arról, hogy 18-19 évesen összeköltözni nem éri meg, felelőtlenség, stb.

Csak a véleményetekre lennék kíváncsi, hiszen még van egy évünk, de ugye a szülőkkel is meg kell beszélni időben a dolgot meg ilyenek :)

köszi a válaszokat!

18L

2011. okt. 1. 20:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem költözzetek össze. :)
2011. okt. 1. 20:20
 2/21 anonim ***** válasza:
72%

Én 19 évesen férjhez mentem (nem azért mert jött a baba).

Igy szerintem ha még egy év múlva is együtt vagytok, akkor rajta. Vágjatok bele a közös életbe.

2011. okt. 1. 20:22
 3/21 anonim ***** válasza:
79%
Én 20 voltam, amikor összeköltöztünk :D Mindig megkapom, hogy dehát ilyen fiatalon, szerintem nagyon megérte :)
2011. okt. 1. 20:26
 4/21 anonim ***** válasza:
86%
Ha szeretitek egymást és van hol összeköltözni akkor költözzetek össze!:) Ne foglalkozz azzal mit mondanak mások.
2011. okt. 1. 20:35
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt emberek vagytok.Ha fenn is tudjátok tartani azt a lakást,akkor miért ne?
2011. okt. 1. 20:35
 6/21 anonim ***** válasza:

Ezzel nem kötelezed el magad,szóval én nem látok benne semmi negatívumot.Maximum ha rosszul is sülnek el a dolgok,akkor hamarabb kiderül,hogy nem passzoltok-ami ha így kell lennie,amúgy is előbb utóbb bekövetkezne.Szerintem ez a dolog nem említhető 1 lapon az eljegyezzük egymást,összeházasodunk kategóriával(ami ennyi idősen tényleg hülyeség).Vágjatok bele nyugodtan.

22L

22L

2011. okt. 1. 20:39
 7/21 anonim ***** válasza:
De megéri,ha szeretitek egymást :)
2011. okt. 1. 20:39
 8/21 A kérdező kommentje:

hát igazából ez is probléma, hogy fenntartani csak szülői segítséggel tudnánk, bár még mindig olcsóbban kijövünk, mintha koliba vagy albérletbe mennénk.

ááá, annyira szeretném már elkezdeni építgetni a közös jövőnket... :)

2011. okt. 1. 20:42
 9/21 anonim ***** válasza:
próba szerencse.
2011. okt. 1. 21:28
 10/21 anonim ***** válasza:
Mi 1 éve költöztünk össze a barátommal, akkor 18 voltam. Saját lakás, mégsem csak ketten lakunk, a többi szobát kiadjuk, a bérleti díjból fizetjük a rezsit. Nem tudom mekkora az a lakás, de ha van erre lehetőségetek, szerintem mindenképpen megéri, mert én ennek köszönhetően azóta teljesen független vagyok a szüleimtől. Ami marad a bérleti díjból, félretesszük a kisebb-nagyobb felújításokra, a többi költségemet pedig az ösztöndíjam fedezi.
2011. okt. 1. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!