Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pánikoltam be eljegyzés, összeköltözés előtt?
A kedvesemmel karácsonykor szeretnénk eljegyezni egymást, de már előtte összeköltöznénk a közeljövőben. Amióta ez biztos lett, nekem állandóan rémálmaim vannak, ébren is nagyon szorongok, félek, pedig nagyon szeretem. Még soha nem éltem együtt így senkivel, lehet hogy csak ettől félek? Ezt azért nem hiszem, mert sokat laktam albérletben, béreltünk közösen lakást barátnővel, koleszos voltam már gimiben is, szóval az alkalmazkodással nincs gondom. Pár éve egyedül élek, de tavaly pl. egy évig megint volt lakótársam.
Nagyon félek az összeköltözéstől, pedig én is szeretném, bár a kedvesem sürgeti jobban az összeköltözést, esküvőt is. Ne igazi sürgetésre gondoljatok, csak ő egy kicsit jobban szeretné, pedig ezt a lányok szokták sürgetni...:) Azt ne írjátok, hogy tudatalatt nem szeretem, mert ez nem igaz. Tudatosan nagyon szeretem, igazán szerelmes vagyok, a tudatalattimat nem tudom kontrollálni (pl. a rémálmokat) de biztos vagyok benne hogy a szerelmünk és a szeretetünk biztos.
Szerintem ez mindenkivel így van, ha még élete párjával is költözik össze vagy kötik össze az életüket, mert attól pánikolunk, hogy vajon mindent jól fogunk ezután is csinálni? Nem fogunk egymás agyára menni? Zavarni fog, ha a párom nem hajtja le a WC-ülőket? stb...
Én is így voltam most nyáron ismertem meg a barátom édesapját, és az apja mondta nekem, hogy komolyan tervez velem a fia, és ettől én is kicsit bepánikoltam, pedig szeretem.
Úgyhogy csak nyugi. :)
Nagyon jó szerintem, ha összeköltöztök, mert így legalább kiderül majd, hogy hogy fog viselkedni, ha már a férjed lesz. Azt szokták mondani, hogy lakva ismeri meg az ember a másikat, és ez így is van!
Sok szerencsét! :)
Ismerős a helyzet, én is ugyanezt éltem át. És sajnos annyira nem tudtam, mit akarok, hogy megcsaltam a párom, akit pedig imádok! Voltam előtte koleszos, albérletes, de ez valóban más.
Ne várjatok a költözéssel! Ugorjatok fejest, akár ma cuccoljatok át. Aztán majd meglátjátok, mi történik.
Bár az eljegyzéssel én egy kicsit várnék a helyetekben, legalább egy fél évet-évet éljetek együtt, hogy valóban megismerjétek egymást. Három hónap nem elég, annyi idő alatt nem derül ki, hogy bírjátok-e együtt.
Hajrá, minél előbb összeköltöztök, annál előbb megszűnnek a félelmeid!
érdekes...nekem ezzel egy álmom válna valóra...
Szerintem költözzetek össze, az eljegyzéssel meg várjatok még legalább fél évet.
Sok sikert!
Talán mégsem bízol meg annyira a leendő párodban?
Vagy magadban nem vagy biztos, hogy képes leszel együtt élni valakivel, netán életed-élete végéig?
Ha nem próbálod ki, sosem tudod meg!
Amit érzel, az egy enyhe (de természetes) gátlás! Le fogod győzni! A felelősségérzettel rendelkező embereknél ez természetes dolog, ne aggódj!
Sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!