Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés utáni összeköltözés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés utáni összeköltözés?

Figyelt kérdés
Írjátok le légyszi a véleményetek!Jó, nem jó?
2010. máj. 25. 21:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Szia! :) Attól függ...

Egy elég közeli rokonom azért jegyezte el a bnőjét, hogy tudjanak összeköltözni, különben a lány apja nem engedte volna...szerintem ez eléggé gáz...

HA azért történik az eljegyzés amiért általában szokott, mert komolyan gondoljátok, szeretitek és tisztelitek egymást akkor oké:) szerintem. Én sajnos eljegyzés után nem tudok a páromhoz költözni, csak 1-2 év múlva:-S

De szerintem nincs benne szégyellni vagy kivetni való benne. Csak ne keverjétek a szezont a fazonnal:) vagyis, hogy egyik ne legyen a másik oka.

Sok boldogságot:)

2010. máj. 25. 22:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi már az eljegyzés előtt összeköltöztünk, szerintem jó.
2010. máj. 25. 22:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
"Lakva ismerszik meg...." és ez nagyon igaz. De lehet előtte is összeköltözni, ha vki úgy gondolja.
2010. máj. 25. 22:05
 4/12 anonim válasza:
64%
Mi a megismerkedésünk után 1 héttel összeköltöztünk,rá 3 hónapra volt az esküvőnk és azóta is boldogok vagyunk!
2010. máj. 25. 22:09
 5/12 anonim ***** válasza:
55%
Az eljegyzés az esküvőig tartó jegyesség, a házasságra való boldog várakozás időszaka. Nincs köze az összeköltözéshez. Van, aki minden alkalommal össze-és szétköltözik, mert neki sem a jegyesség, sem az összeköltözés nem jelent sokat. Náluk ez élet-és létforma. Én biztos nem költöznék össze, mert erre való a házasság.
2010. máj. 25. 22:11
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

Nem mernék úgy férjhez menni,hogy egy napig sem laktam együtt a vőlegényemmel.Szóval vagy már eljegyzés elött összeköltöznék,de eljegyzés után már tuti.Persze,ha van rá lehetőség.

Egyik válaszoló:3 hónap után férjhez mentél?Nagyon bátor vagy!!!

2010. máj. 25. 22:16
 7/12 anonim ***** válasza:
60%

Van egy barátnőm, aki lehetne az anyukám is, 50felé jár már. Ő úgy járt az első férjével, hogy együtt jártak szabályosan, illendően, ahogyan azt falun elvárták, majd esküvő után összeköltöztek, és kiderült, hogy együtt lakva egyáltalán nem passzolnak össze. El is váltak másfél év múlva. Az egész elkerülhető lett volna néhány hónapos összeköltözéssel.

Ezért én azt vallom: KELL esküvő előtt együtt lakni

2010. máj. 25. 22:19
 8/12 A kérdező kommentje:
Én 23 éves vagyok, Párom 25, szerelemből kérte meg a kezemet és feleségül akar venni, csak szeretnénk előtte 1 évet együtt élni.
2010. máj. 26. 09:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Én esküvő után költöztem össze a férjemmel, működik a dolog, jól kijövünk együtt. Mondjuk előtte sokáig jártunk, jól kiismertük egymást, sok meglepetést nem tartogatott. Csak rossz helyre költöztünk (túl közel az anyós:( ). Így jó volt, mert esküvő után volt változás és nem csak hazamentünk, mintha mi se (mise :)) történt volna.
2010. máj. 26. 16:53
 10/12 anonim válasza:

Magadat óvod meg egy esetleges csalódástól, ha eljegyzés, de legalább az esküvő előtt összebútorozol a pároddal.

Mi is most tervezzük a költözést, aztán ha minden oké jövőre eljegyzés, majd lagzi :D

25/L

2010. máj. 26. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!