Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés utáni összeköltözés?
Szia! :) Attól függ...
Egy elég közeli rokonom azért jegyezte el a bnőjét, hogy tudjanak összeköltözni, különben a lány apja nem engedte volna...szerintem ez eléggé gáz...
HA azért történik az eljegyzés amiért általában szokott, mert komolyan gondoljátok, szeretitek és tisztelitek egymást akkor oké:) szerintem. Én sajnos eljegyzés után nem tudok a páromhoz költözni, csak 1-2 év múlva:-S
De szerintem nincs benne szégyellni vagy kivetni való benne. Csak ne keverjétek a szezont a fazonnal:) vagyis, hogy egyik ne legyen a másik oka.
Sok boldogságot:)
Nem mernék úgy férjhez menni,hogy egy napig sem laktam együtt a vőlegényemmel.Szóval vagy már eljegyzés elött összeköltöznék,de eljegyzés után már tuti.Persze,ha van rá lehetőség.
Egyik válaszoló:3 hónap után férjhez mentél?Nagyon bátor vagy!!!
Van egy barátnőm, aki lehetne az anyukám is, 50felé jár már. Ő úgy járt az első férjével, hogy együtt jártak szabályosan, illendően, ahogyan azt falun elvárták, majd esküvő után összeköltöztek, és kiderült, hogy együtt lakva egyáltalán nem passzolnak össze. El is váltak másfél év múlva. Az egész elkerülhető lett volna néhány hónapos összeköltözéssel.
Ezért én azt vallom: KELL esküvő előtt együtt lakni
Magadat óvod meg egy esetleges csalódástól, ha eljegyzés, de legalább az esküvő előtt összebútorozol a pároddal.
Mi is most tervezzük a költözést, aztán ha minden oké jövőre eljegyzés, majd lagzi :D
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!