Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Összeköltözés 19 évesen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés 19 évesen? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Jövőre egyetemre megyünk a barátommal abba a városba, ahol jelenleg is tanulunk, de egyikőnk sem idevalósi. Ő örökölt egy lakást, ahová mostanában is sokat kijárunk közösen tanulni vagy mondjuk a hétvégi bulik után, és ilyenkor mindig csomót beszélünk róla, hogy de jó lenne, ha valóban ott lakhatnánk együtt, csak mi ketten.

Tehát itt lenne a lehetőség, hogy összeköltözzünk, aminek mindketten iszonyatosan örülnénk, viszont most ahogy olvasgattam, másik kérdéseknél csomót beszéltek arról, hogy 18-19 évesen összeköltözni nem éri meg, felelőtlenség, stb.

Csak a véleményetekre lennék kíváncsi, hiszen még van egy évünk, de ugye a szülőkkel is meg kell beszélni időben a dolgot meg ilyenek :)

köszi a válaszokat!

18L

2011. okt. 1. 20:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

nemtudom h ezt hívják e másfél szobásnak, mert a másik szoba konkrétan akkora h elfér benne egy franciaágy, meg ki lehet nyitni az ajtót és semmi több. egyébként jó gondolat h vhogy kiadjuk, majd felvetem az ötletet:)

köszi a válaszokat és meglepődtem, mert máshol kifejezetten ellenezték h egy lány 18 évesen összeköltözzön a barátjával (bár ő odaírta h gondolkodnak az eljegyzésen is, én meg nem írtam oda, szerintem ennyi a különbség:))

2011. okt. 1. 23:57
 12/21 anonim ***** válasza:
27%

Más zsedére játszani a felnötett gáz

mi lesz ha tehrbe esel van pénzed tabletákra?

Miből járnátok szórakozni alaklmi diákmeló lesz?

Fizesék ezt is a szülők?

Mért nem jó a kolesz?

2011. okt. 2. 02:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tökjó, és ha van lehetőség..saját ház, akkor menjetek és érezzétek jól magatokat együtt ! : )
2011. okt. 2. 02:32
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ma 02.24-nek

Most is járnak szórakozni, és gondolom le is fekszenek egymással. Tehát a teherbe esés lehetősége ugyanakkora, mintha együtt is élnek. A kolesz is pénzbe kerül, ezt is a szülők támogatnak. Ezek nem ellenérvek, csak kifogások.

Költözzetek össze, és legyetek nagyon boldogok.

2011. okt. 2. 07:44
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat meg a biztatásokat :)

és igen, a koli is pénzbe kerülhet, ez viszont egy biztos lakás ahonnan nem tehetnek ki és csak a rezsit kell fizetni.

nem játszani szeretnénk a felnőttet, hanem tanulni, hogy később valóban felnőtt ként élhessünk:)

2011. okt. 2. 10:31
 16/21 anonim ***** válasza:
Szia! Én 18 voltam, amikor összeköltöztünk, szintén az egyetem miatt. Ha biztosnak érzed a kapcsolatotokat, vágj bele, én sem bántam meg. Persze nehéz összeszokni, de ez a 2 év együttlakás szerintem többet ért, mint más kapcsolatban 4 év. :) Szóval hajrá, és még valami: jobb ketten, mint másokkal, én nem hívnék új lakótársat. :)
2011. okt. 2. 22:13
 17/21 anonim ***** válasza:

20 évesen költöztünk össze. Koliba nem vettek fel(ami amúgy 23000ft/hó volt), az albérlet (16000+rezsi volt). Mikor összeköltöztünk saját lakásba 15000 ft volt csak a rezsi, a szülőknek is jobban megérte!

Hajráhajrá!

2011. okt. 3. 07:40
 18/21 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképpen próbáljátok meg, ha közösen képzelitek el a jövőt. Sokkal jobban meg lehet ismerni egymást és előjönnek a "rossz" tulajdonságok, másrészt segít összecsiszolódni.

Én 18 évesen költöztem össze a barátommal, onnatól fogva teljesen független vagyok a szüleimtől (anyagilag). Főleg egyetemen, nekem összejön havi 60-70e. Szoctám+ösztöndíj+diákmunka mindenkinek belefér.

2011. okt. 4. 10:32
 19/21 anonim válasza:

Attól függ, mióta vagytok együtt. Ha még csak rövid ideje, akkor nem annyira jó ötlet, viszont, együtt könnyebb.

Van buktató is, mert könnyen lehet abból gond, hogy ha esetleg idő közben - Remélem nem kerül rá sor - szakítanátok.

Nem könnyű annyira az együttélés, mert sok konfliktus forrása.

Próbáljátok meg, de én a helyedben, egy eldugott bankszámlára tennék félre pénzt, baj esetére.

Ugyanakkor meg, nagy összetartó erő az idegen környezet.

Talán a ketten az ismeretlen város ellen beválik.

Minden jót!

2011. okt. 13. 03:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Az, hogy felelőtlenség-e, csak attól függ, hogy ti mennyire vagytok érettek. Amúgy miből fizetnétek a rezsit, hogy csak egyet mondjak?
2011. okt. 21. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!