Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az igazság? Elfog venni majd a jövőben, vagy nem? Részletek lent!
Mi egy fiatal pár vagyunk. Elég intenzíven indult a kapcsolatunk, hihetetlen érzelmesen, szenvedélyesen, szerelmesen. Olyannyira, hogy a párom szinte a második hónaptól folyamatosan azt mondogatta, elvesz ekkor és ekkor feleségül, meg hogy költözzünk össze! Ez így ment egy jó ideig. Aztán mielőtt összeköltöztünk volna, elbizonytalanodott, hogy szerinte ez még korai, várjunk kicsit, persze nem vártunk, és összeköltöztünk mikor fél évesek voltunk. Sokat veszekedtünk eleinte, de én tudtam, hogy csak a lakás miatt, mert gondok voltak... Még egy rövid ideig téma volt az esküvő, de aztán egy nagy veszekedés következtében bevallotta, hogy ő nem akar házasodni. blabla. Én azóta is várom, hogy tegyen valamit! Néha részegen mondja, hogy ilyen és olyan szép családunk lesz, de aztán megint említi meg az esküvőt. Ráadásul sokszor kerültünk szakítás közelébe...
Viszont egyszer megadtunk egy időintervallumot: 5 éven belül el vesz állítólag!
Szerintetek?
Szerintem felejtős. Csak egymás idejét húzzátok.
Valami megváltozott, ez jött le abból, amit írtál.
Viszont egyszer megadtunk egy időintervallumot: 5 éven belül el vesz állítólag! ????????????????????????ezt hogy érted????
Az én párom is azt mondja hogy 5éven belül.Hiszek neki.Nem azért mond 5évet hogy addig is eléldegéljen mint hal a vízben,hanem azért mert előre láthatólag akkorra lesz nekem is rendes munkám,és akkor már tudunk saját házat is venni.Na meg azért mert most én még elég fiatala vagyok (19) és most még "hülyén venné ki magát ha a szülőre házasodnánk.Mi 3éve együtt vagyunk,eljegyzett már,tehát én hiszek neki.
Nem tudom nektek milyen a hátteretek?Meg ezek a dolgok?!
Neked kell vmilyen szinten érezni hogy komolyan mondja-e vagy nem.szerintem...
Aha, néha részegen mondja, hogy ilyen és olyan szép családotok lesz...
Ki az a hülye, aki egy ilyen embernek nem hisz?:)
Amúgy hány évesek vagytok?
Mert a korai túlzott lelkesedés elmúlása a nagyon fiatal korotoknak jogosan tudható be, viszont később már nem túl jó jel. Plusz a sok nagy veszekedés, szakítgatások sem azok.
Én 21 vagyok, ő 26! saját lakásban lakunk, jó munkánk van. Tény félrerakni nem igazán tudunk, így egy lagzi is kivitelezhetetlen....
Nem tudom, egyszer hiszek neki, mert tudom, hogy neki álma az, hogy nekem megteremtsen mindent, hogy nem egy anyacsavarral akar eljegyezni, hanem egy szép gyűrűvel, és tudom, hogy szeretne egy igazi szép esküvőt, ha házasodik, és tudja jól, hogy nem akarok ezeréves menyasszony lenni, és ilyenkor elhiszem, hogy azért nem jegyez el, mert pár éven belül úgysem tudnánk az esküvőt megcsinálni.
Máskor viszont negatívan látom a dolgokat, és azt gondolom, hogy nem vesz el soha, mert azért erre célzásokat lehetne tenni, de nem tesz!
Tényleg rossz érzés így, hogy már rengetegszer mondta, hogy elvesz, most meg semmi. Az más lenne, hogy soha nem jött volna szóba, mert akkor nem várnám.... :(
Hát,nem irigyellek!
Én is rengetegszer kapom fel a fejem arra hogy "na majd a mi lagzinkon","majd a gyerekeink...","majd a házunk..."
mindig elejt "véletlen"néha-néha egy ilyet.Ekkor mindig azt érzem hogy nem tudom eldönteni komolyan mondja-e vagy nem.De aztán eszembe jut,hogy nem véletlen jegyzett el,nem véletlenül szeretne nagy lagzit,nem véletlenül tesz megjegyzéseket...És akkor mindig megnyugszom :)
Fura szitu a tiéd,nem tudom talán ovatosan de biztosan kellene puhatolózni nála,akkor amikor nem részeg.Csak rávezetni a témára és közben figyelni az arcát a szemét a mozdulatait...
Tényleg jól megvagyunk! Még ha sokat is veszekedtünk( mert kb egy hónapja abszolút nem:) ). Amikor felhánytorgatom neki, hogy régen mennyiszer és milyen szépen mondta, hogy mit érez irántam, meg hogy régebben miket meg nem tett értem, akkor mindig azt mondja, hogy most is ugyanúgy szeret, sőt szinte jobban, csak akkor mindenki a legjobb formáját akarja mutatni és ő annyira elérhetetlennek tűntem, hogy mindent százszor jobban kimondott, megtett, hátha ezzel megtudja magát szerettetni velem stb. Ő hogy ő nem is ilyen romantikus fajta, blabla, neki nehezére esik az érzelemeiről beszélni és hogy ezt tudhatnám róla... Most ilyenkor mit mondjak? Persze, hogy azt, hogy ha régen jól esett kimondani, akkor most is jól kéne esnie.
Egyet viszont tudok, néha, amikor erről a témáról beszélgetünk, mindig mondja, hogy régebben olyan laza voltam, többet nevettem, nem féltékenykedtem, stb, most meg feszült vagyok! Tudom, tudom, hogy ő nem csak a külsőm miatt szeretett belém, hanem azért, mert jófej voltam, olyan voltam, akivel a haverja társaságába is ellehet vinni, mert ugyanúgy lehet velem viccelődni, mint egy haverral, blabla, most meg már viccelődni sem lehet velem, mert megsértődök. És hogy nem lehet mellettm önmaga, mert mindig meg kell gondolnia, mikor mit mond, mert a végén veszekszem vele. Aláírom, tényleg így van! Éppen ezért is, amikor legutóbb összevesztünk, megígértem magamnak, hogy nem féltékenykedem, olyan leszek, mint amikor megismert, és ez már egy hónapja megy is. És nem csak megjátszom magam, mert én is így jobban érzem magam, ha lazábban látom a világot! És igaza volt tényleg, hogy miért is akarna egy olyan nőt elvenni, aki nem hagyja békén stb. Ha továbbra is ilyen maradok, akkor szerintetek ő is újra jobban oda lesz értem, és javul minden? Szerintetek most mi van, csak a házasság témát hanyagolja, vagy rosszabb???? :(
Én tényleg érzem, hogy szeret, mert mindig velem akar lenni, mert összebújunk állandóan, mert a szex nagyon jó, mert látom és érzem rajta, csak egy rossz tulajdonságom, hogy minden jelnek veszek, és elbizonytalanodok! :( Tudjátok én az a komplikálós fajta vagyok! :D
Tudom, hogy elég furcsa, hogy itt beszélem ki az ilyesféle problémáimat, de amikor az ember valamit nagyon vár, és még mindig nem kapta meg, akkor már mindenben csak a rosszat látja...
Szerintem az lenne a megoldás, ha szépen rákérdeznél a dologra mindenféle mellébeszélés nélkül Önts tiszta v izet a pohárba. Valljon színt. Elég ideje vagytok máre gyütt, igazán megismerhetett. Akkor most el fog venni záros határidőn belűl, vagy sem.
Az meg, hogy időnként összevesztek, nem jelent semmit. Nincs olyan párkapcsolat, ahol ez ne lenne.
A kapcsolatotok elején SEMMI olyat nem tudtál volna kérni,amit ő nem teljesített volna.Még azt is megígérte volna,hogy elintézi,hogy te legyél a következő pápa csak hogy lássa,hogy ezzel örömet szerez neked.Így volt a házassággal is.Ígérte,mert látta,hogy csillog a szemed és örülsz.De már az összeköltözéskor betojt,nemhogy a házasság gondolatára.
Ne erőltess semmit!Ha úgy érzi sürgetik vagy te döntesz a kettőtök élete felett,akkor meg fog futamodni.Nagy a szájuk,de életre szóló döntéseket nem hoznak meg csak úgy.
Biztos,hogy szeret téged,de az összecsiszolódás a hétköznapokban szintén visszavethette a lelkesedésben,hogy nősüljön.Te is mondtad,hogy megváltoztál.Ez kb. egy sikítófrász a srác számára,hogy meneküljön,mert ennél csak rosszabb leszel,ha elvesz.
Te pedig annyira rágörcsöltél az esküvő témára,hogy ez megváltoztatta az a laza és belevaló csajt,aki voltál,pedig ő ebbe a lányba szeretett bele és egyszer ezt a lányt akarja elvenni,nem pedig a kezdetleges házisárkányt.
Írtad,hogy igyekszel,hogy olyan legyél,mint rég.Jól teszed!De most egy időre te is jegeld magadban az esküvő kérdést.Az 5 év elég tág intervallum,addig még bármi történhet.Nincs értelme állandó stresszben élnetek.Ő abban,hogy nyomás,vegyél már el,te pedig abban,hogy vajon komolyan gondolja vagy sem. 26 éves leszel 5 év múlva.Még borzasztóan fiatal,semmiről nem maradsz le!Az is ki fog derülni,hogy a kapcsolatotok kiállja -e ezt az időt.Gondolj bele, 5 év nem sok,ahhoz képest,hogy egy életre tervezel valakivel.A srác addigra 31 lesz,remélhetőleg nagyobb bátorsággal és érettséggel fog rendelkezni.Ezalatt megteremtitek az anyagi feltételeket is és boldogan éltek,míg meg nem haltok.
Nem kell sietni és ne szúrd el azzal,hogy erőlteted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!