Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az igazság? Elfog venni majd a jövőben, vagy nem? Részletek lent!
Mi egy fiatal pár vagyunk. Elég intenzíven indult a kapcsolatunk, hihetetlen érzelmesen, szenvedélyesen, szerelmesen. Olyannyira, hogy a párom szinte a második hónaptól folyamatosan azt mondogatta, elvesz ekkor és ekkor feleségül, meg hogy költözzünk össze! Ez így ment egy jó ideig. Aztán mielőtt összeköltöztünk volna, elbizonytalanodott, hogy szerinte ez még korai, várjunk kicsit, persze nem vártunk, és összeköltöztünk mikor fél évesek voltunk. Sokat veszekedtünk eleinte, de én tudtam, hogy csak a lakás miatt, mert gondok voltak... Még egy rövid ideig téma volt az esküvő, de aztán egy nagy veszekedés következtében bevallotta, hogy ő nem akar házasodni. blabla. Én azóta is várom, hogy tegyen valamit! Néha részegen mondja, hogy ilyen és olyan szép családunk lesz, de aztán megint említi meg az esküvőt. Ráadásul sokszor kerültünk szakítás közelébe...
Viszont egyszer megadtunk egy időintervallumot: 5 éven belül el vesz állítólag!
Szerintetek?
Exem 1 hét után azt mondta, feleségül fog venni. Amikor 7 év alatt még az összeköltözésig se sikerült eljutni, kidobtam. Nem bántam meg!
Szerintem te is ébredj fel a tündérmeséből, szívatnak, kislány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!