Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 23évesen azt érzem, le vagyok maradva?
Körülöttem mindenki szül, többéves kapcsolatban van..stb.
Én meg szingli vagyok.
Aki 30 alatt szül gyereket,annak a 80-90%-a nem akar melózni,ezért szülik a gyereket:)
Én 26 vagyok.
A gimis osztályomból(35 fős osztály kb) 2 lánynak,az általános iskolából(30 fős kb) pedig 1 lánynak van gyereke.
Egyik sem vitte sokra az életben.
Szerintem 25-30-35 között jobb az életet élvezni,ismerkedéssel tölteni.
Szerintem mi lesz azokból,akik tini fejjel 25 alatt házasodnak és gyereket szülnek.
Ezekből élnek meg a válóperes ügyvédek,amikor majd 30 felett elválnak.
Én csak a statisztikát citáltam. Nem mondtam, hogy nem lehet valaki intelligens aki szül, vagy hogy intelligens aki nem szül. Ez csak statisztika.
Hát arra hogy nincs komoly párkapcsolatod szerintem mi nem sok mindent tudunk mondani. Én azt gondolom, hogy aki akarja, akinek igénye van rá, az felépít magának egy kapcsolatot. Én 15 éves koromtól kezdve hosszabb párkapcsolatokban éltem. Jelenleg már 7 éve idegesítem ugyanazt a nőt. Ezzel párhuzamosan a legtöbb ismerősömnek nincsen párja. Nincs kedve alkalmazkodni, ez se jó, az se jó, aztán meg sír hogy egyedül van még 30 évesen is (fiúk-lányok egyaránt). Hát, most erre mit mondhatnék? :) Én már kamasz koromban is az állandóságra törekedtem, és ez ma sincs másképp.
Ha párkapcsolatot akarsz, csinálj.
én ismeretségi körömben is sokan szülnek/szültek 23-24 évesen
ált. egy idősebb (+10) pasinak
van aki diplomás, de nem dolgozott
van akinek 0 végzettsége van
van aki min.bérért gürcölt és inkább szült
ritka az ilyen korban, aki diplomás, ledolgozott 2-3 évet és úgy vállalt.
14, azt hittem ez egyértelmű. ha nem hiányozna, gondolom nem érezném annyira úgy,hogy le vagyok maradva, és nem jöttem volna ide egy kérdéssel,és nem rágódnék rajta... hiányzik egy párkapcsolat,nem csak azért mert sokaknak van...jesszus.
de utálom ezt a ,már-már elnézést de lassan sajna tipikus bunkó magyar mentalitást...
legalábbis ezen az oldalon nem lehet úgy eszmét cserélni,kérdést feltenni,hogy ne kötnének bele az élő fába is...vagy ne forgatnák ki a szavaid.
normális válaszokat köszi.
tökéletes nem vagyok az biztos.:)
de mint írtam, tinikoromtól kezdve csak több éves kapcsolataim voltak, tehát olyan nagyon szörnyű,kibírhatatlan csak nem vagyok...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!