Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 23évesen azt érzem, le vagyok maradva?
Körülöttem mindenki szül, többéves kapcsolatban van..stb.
Én meg szingli vagyok.
"le vagyok maradva"
Bocs, de nem kicsit vagy zizi!
Kicsit morbid leszek, de talán így megérted.
Elképzellek, ahogyan pl. nézegeted egy temetőben a sírokat, és közben felsóhajtasz:
"basszus, megint le vagyok maradva"!
Nem vagy lemaradva.
20 éves vagyok és meglepő, de az ismeretségi körömben szintén sokan vállalnak most gyereket ( a legtöbbjük 17-19 kor között mozog). Hogy ez jó, vagy nem, azt majd az élet igazolja. Én tuti nem áldoznám fel a gondtalan éveimet. Most járok egyetemre, de még utazni, bulizni akarok , új embereket megismerni és dolgozni.
Ami a párkapcsolatot illeti, még mindig az első szerelmemmel vagyok, most már jó 3 éve. Hál'istennek nem tervez eljegyzést, sem gyereket (szintén 23 éves) még Ő sem a közel jövőben. Úgy, hogy nem kell attól rettegnem, hogy megakarja kérni a kezem, vagy apuka akar lenni már holnaptól :).
Szerintem csak a magány beszél belőled. + Amikor kicsit padlón vagyunk, sokszor másokra is kicsit irigykedünk, hogy " igen, neki összejött, nekem meg miért nem?"".
Eljön majd a te időd is, de addig is szerintem élvezd ki ,hogy fiatal vagy, és nincsenek kötöttségeid. Én legalábbis biztos, nem szomorkodnék a helyemben.
igen,kedves 23,azt hiszem igazad lehet.:)
köszi.
28 éves vagyok, a szüleimmel élek, nincs nőm és munkám. Egyik sem azért mert nem akarok.
Vígasztald magad az én elcseszett életemmel.
28/F
25 :D Ez nagyon nagy! :DDD
Fogadok hófehér a bőröd és pattanásos vagy, meg büdös és kicsit bunkó. Mi?
Nagyon nem normális! Az első szülés nőknél most már 30 körül van, nem pedig 23.
Cigó vagy-e? Mert náluk 16.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!