Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudtok képzelni egy lagzit alkohol nélkül?
hát ez az,miért lenne álszentség?
mondom úgy, hogy alkalmakkor szoktam inni. buli, esküvő pont, szülinap, karácsony, stb. és mivel a bort, sört nem szeretem, bizony rövidet. múltkori bulin házipálinkát, egyébként gintonik, vodkanarancs, ilyesmi.
de csak alkalmakkor, s nem izgatna, ha alkoholmentes buli lenne. mi ebben az álszentség?
júúúj, nem :) :)
az oké, hogy valaki nem iszik, de egy százfős násznépben nem sok ilyet találni :) :) :)
biztos van olyan társaság, akikkel lehet így is persze esküvőt tartani, de az meg inkább egy esküvő kapcsán megszervezett baráti és családi találkozó névvel illethető csak :)
igen, az emberek többsége NEM TUD de inkább NEM is AKAR egy ilyen esemény kapcsán szórakozni :)
"Ez a gáz, hogy nincsenek normális ünnepek, mert szülinapkor koccintani kell, meg karácsonykor, újévkor, meg mindig, ha találkozunk. És mindig mindenki be van csiccsentve, mert igazából gyűlölik egymást, de inkább ez, mint a magány, mert még elgondolkodunk az életünkön, és full alkeszok leszünk."
Amúgy igazán sajnálom, hogy ilyen szar családod van. Tényleg.
42-es, én pl leírtam előtte, hogy tudatni kéne a néppel előtte. Én elmennékJ, alkohol nélkül is jól tudom mamgam érezni, de meglepődnék, ha csak ott derülne ki, hogy nincs pia.
De az igenis röhej, ha valakinek annyira fontos, hogy egy hónapot már soknak tart pia nélkül, s nem eszik valamit, mert ahhoz KELL a pia.
Röhelyes, vagy sem, ez van.
Legalábbis nálam.
Nálam a különböző ételekhez különböző iatalok társulnak.
A halhoz a sör, a vadhoz a vörösbor, a kaviárhoz a pezsgő...
És? Nem tudod elképzelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!