Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 100-120 meghívott, alkohol és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100-120 meghívott, alkohol és üdítőmennyiségben tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Nálatok mennyi volt a fogyasztás?Nálunk dőleg a pálinka és a bor fog fogyni,ezen kívül Martinit és Jägert tervezünk még.Sört,kávét a helyszín biztosít.

Üdítőből,ásványvízből mennyit?

2014. júl. 15. 20:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
2014. júl. 15. 20:07
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nem rossz.Esetleg tapasztalatok?
2014. júl. 15. 20:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint a saját igényemet tudnám mondani, 2 liter kóla. Arra is gondolj, hogy lesznek akik autóval mennek, azok biztosan nem isznak sok alkoholt. Nagyjából biztosan tudjátok hány nagyivóra számíthattok és hányan nem isznak. Gondolom lesz olyan 10-20 kiskorú is. Szóval ha meleg lesz, üdítőből 1-2 liter fejenként biztosan elfogy. Télen mondjuk nem fogy ennyi.
2014. júl. 15. 20:42
 4/13 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk az a tapasztalat, hogy 10 embernek elég egy 2,5 L Kóla és egy 2,5 L-es Fanta. Legalábbis ahol voltunk utoljára (3 alkalom) így volt. Több nem fogyott ennél az biztos, esetleg kevesebb.
2014. júl. 15. 20:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
nálunk 120 főre mondták, hogy legyen: 30 liter rosé, 20-25 liter vörösbor és 8-10 liter pálinka. A többi rövid biztosítva van a hely által, így azt nem tudom sajnos.
2014. júl. 15. 20:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

10 emberre 5 liter? az bazi kevés! Az fejenként 5deci, én menyasszonyként többet ittam 5 decinél, nem ám vendégként...

nálunk a 120főnél kb így fogyott:

- 50 liter kóla

- 25 liter fanta

- 30 liter rostos barack

- 5-6liter áványvíz

- 2 üveg jéger

- 3-4dl vodka

- 30-30 liter bort vittünk, maradt, de nem sok

- 10 liter házpálinkából kb. 4 maradt

- 1 üveg csokilikőr (nőknek érdemes valami likőr)

Este 6-tól másnap reggel 5ig voltunk, 12-14 kiskorú

Sörre nem emlékszem...

Ezen kívül 1 pezsgő - cipőből ivásnál; kávék, illetve 1 üveg babavíz :)

2014. júl. 15. 22:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Vendéglátós vagyok, fejenként 2 pohár sör/borral számoljatok és 4 pohár üdítővel a vacsorától hajnalig. Ugye sokan nem isznak alkoholt, a többiek meg behozzák azt úgyis. Fejenként deci tömény.
2014. júl. 15. 23:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, inkább legyen néhány fólia plusz üccsitek, az elfogy úgyis előbb-utóbb.
2014. júl. 15. 23:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is több lesz, hajnalban visszaveszik, ami megmarad...
2014. júl. 16. 07:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Vendéglátósként azt tanácsolom, mindenből vegyetek kimértet, illetve sörből legyen csapolt. Így sokkal olcsóbb, bár azt visszavenni sem lehet, de azért gondolom kidobni nem fogjátok.

Ha nem akarsz nagy alkoholizálást, azt azért közöld előtte a vendégekkel, ne legyen az hogy rákészültek, aztán meg nem elég.

Itt nálunk a kocsmában ha összeülnek a srácok, fejenként képesek 10 liter sört meginni (5üveg), hétvégén még sokkal többet is. Igaz, közben nem esznek semmit.

Rövidből fejenként 3-4 koccintás, gondolj arra, nem fog mind a 120 fő végigmenni egymáson és megvárni míg mindenki koccintott mindenkivel, és csak aztán lehajtani.

Üdítőből mindig sokkal több legyen, nem egy bulit végigcsináltam már, hidd el amikor már annyit ittak hogy ki akarnak józanodni hogy még többet ihassanak, akkor jó lesz az üdcsi. Meg biztos sokan fognak boroskólát, fröccsöt, vodkanarancsot inni.

Ennyi az ötletem, remélem jól fog sikerülni.

2014. júl. 16. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!