Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100-120 meghívott, alkohol és üdítőmennyiségben tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Nálatok mennyi volt a fogyasztás?Nálunk dőleg a pálinka és a bor fog fogyni,ezen kívül Martinit és Jägert tervezünk még.Sört,kávét a helyszín biztosít.
Üdítőből,ásványvízből mennyit?
2014. júl. 15. 20:00
11/13 anonim válasza:
Bocsi előző vagyok, fordítva írtam: 10 üveg sört isznak meg és az 5 liter. Durva is lenne... XD
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!Csapolt sör lesz benne az árban és kávé.Az többit mi visszük.20 liter pálinkában gondolkozom 60 liter borban.A Martinivel és Jägerrel nem tudok még számolni hogy mennyi legyen,illetve üdítőt sem tudom még hogy mennyi legyen.De ennyi infóból már csak-csak összeszedem... :)
2014. júl. 16. 23:49
13/13 anonim válasza:
Szerintem fejenként 2 liter üdcsi biztos el fog fogyni. Legalábbis átlagosan, mert ugye a gyerekek nem fognak annyit inni, lesz aki csak sörözni fog, és lesz aki bever 5 liter üdítőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!