Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » El tudtok képzelni egy lagzit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudtok képzelni egy lagzit alkohol nélkül?

Figyelt kérdés
Egy korábbi kérdés kapcsán vetettem ezt fel a férjemnek, és ő azt mondta alkohol nélkül az emberek nem tudnak szórakozni. Ez tényleg így lenne? Ha igen, az elég szomorú.

2014. okt. 18. 09:33
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
42%
Én nem vagyok alkoholista, sőt a családok sem az, nem is nagyon szoktam alkoholt inni, de nem tudok elképzelni egy lagzit ital nélkül, az hozzátartozik az ünnepléshez, pont az a lényege, hogy nem hétközneponként kell inni, hanem eseményeken, koccintani, ünnepelni. Egyszer voltunk egy baptista esküvőn, hát az volt szomorú, mikor ásványvízzel meg almalével kínált a pincér... A lelkész bátyám úgy felháborodott ezen, hogy haz ais ment( Jézus is bort ivott, ők jobbnak érzik magukat Jézusnál??)
2014. okt. 18. 10:05
 12/48 anonim ***** válasza:
40%

A lakodalom vendéglátás! Vendéglátáshoz pedig az alkohol ugyanúgy hozzátartozik, mint az üdítők.

A lakodalmon nem fogyókúrás ételeket szokás tálalni, azok után pedig kell egy ki bor is.

2014. okt. 18. 10:12
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem semmi gondom nem lenne vele.

Én szeretem ugyan a koktélokat, egy jó bort, pezsgőt vagy épp sört a vacsora-ebéd mellé, de nem létfontosságú.

2014. okt. 18. 10:12
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Voltam olyanon, ahol semmi szeszes ital nem volt. A hangulat pont olyan jó volt, mint bármelyik más. Így el sem kell képzelnem.
2014. okt. 18. 10:13
 15/48 anonim ***** válasza:
76%
Nekem sem létfontosságú, de előtte azért tájékoztatni kéne a vendégeket. Mert ennek pont az a lényege, hogy alkalom. Hs csak kis esküvőnél.
2014. okt. 18. 10:18
 16/48 anonim ***** válasza:
35%
Tufodm hogy nem a pia a lenyeg, de nem. Ismeroseing dolgoznak, stresszesek stb. Evente kell egy lagzi ahol mindenki szetcsapja magat es lenyugszik utana.
2014. okt. 18. 10:25
 17/48 A kérdező kommentje:

16-os: ezt miért pont egy lagzin teszi, ahol esetleg kellemetlen helyzetbe hozza az ifjú házasokat vagy a rokonait? El lehet menni bulizni bármikor, ehhez nem kell esküvő.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, örülök hogy sokan írtátok hogy anélkül is lehet!

2014. okt. 18. 10:31
 18/48 anonim ***** válasza:
39%
Ha lapos bulit akarnak, azért egy kis alkohol feloldja a hangulatot.Én például soha nem szerettem a mulatóst és volt, hogy alkohol miatt buliztunk egy jót egy esküvőn.Egy kis vacsorás esküvőnél ok, de egy nagy lagzisnál szerintem nem jó ötlet.
2014. okt. 18. 10:33
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
El tudok képzelni úgy esküvőt, voltam is úgy, hogy nem ittam (terhes voltam), akkor is jól éreztem magam. De ha van alkohol, és nincs ami miatt nem ihatok, akkor iszok. Nem sértődnék meg rajta, ha olyan lakodalomba hívnának, ahol nem lenne, de sajnos sokan megsértődnének. Nálunk az sem tetszett mindenkinek, hogy nem volt korlátlan töményfogyasztás (pár alkoholista családtag miatt hoztuk meg ezt a szigorítást, akiket könnyebb volt "felügyelni" fix időpontokban, a tesvtérem, aki például alkoholproblémákkal küzd, maga kérte, hogy így legyen, mert így tutira el tudja kerülni a bajt), mert már milyen, hogy csak 5-ször van tömény.
2014. okt. 18. 11:07
 20/48 anonim ***** válasza:
88%

Én nem iszom alkoholt és gyűlölöm mikor erőltetik pont ilyen alkalmakkor, hogy nem igaz, hogy pont most nem tudnék kivételt tenni, csak az alkalom kedvéért, hangulatrontó vagyok, különc meg stb.

Örülnék is, ha egyszer pia és piás emberek-mentes (akik nincsenek tekintettel arra, hogy nem bírok inni, hányingerem lesz tőle, ég a gyomrom,mindenem, de tegyem meg, ezek ellenére mert úgy szokás) lagziba hívnának, szóval nálam működne a piamentes lagzi dolog. Persze az is igaz, hogy rengetegen sérelmeznék a hiányát.

2014. okt. 18. 11:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!