Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » El tudtok képzelni egy lagzit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudtok képzelni egy lagzit alkohol nélkül?

Figyelt kérdés
Egy korábbi kérdés kapcsán vetettem ezt fel a férjemnek, és ő azt mondta alkohol nélkül az emberek nem tudnak szórakozni. Ez tényleg így lenne? Ha igen, az elég szomorú.

2014. okt. 18. 09:33
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
32%

Nem a bulihoz nem kell esküvő. De az esküvőhöz sem kell buli.

Ha nem akarsz bulit akkor ne tarts lagzit, házasodni lagzi nélkül is lehet.

2014. okt. 18. 11:45
 22/48 anonim ***** válasza:
64%

Én el. Legtöbbször egy pohár bort iszok meg és a rövidet amit hoznak, mikor megérkezünk. Vagy nem is iszok...

De azért egy annyi pia csak kell, hogy legyen amit elkoccintani. Pl. pezsgő. Miért nem akartok piát?

2014. okt. 18. 13:07
 23/48 anonim ***** válasza:
64%
El tudom képzelni, de én szeretem a jó ételeket, italokat és szívesebben megiszok néhány pohár jó bort, mint azokat a gusztustalan, undorító, agyoncukrozott üdítőket, élen a kólával, ami kész förtelem, büdös és egészségtelen. Úgyhogy én kicsit hiányolnám, de maximum innék ásványvizet és kész.
2014. okt. 18. 13:41
 24/48 anonim ***** válasza:
16%

Az az igazság, hogy hiába kérdezgetsz itt minket, nem mi leszünk a meghívottak.

Tehát ha a ti vendégeitek sérelmezik, hogy nem lesz alkohol, mert esetleg ők szeretik, akkor hiába mondod, hogy de hát a a Gyik-en a mit tudom én 66%-os, meg a 72%-os válaszoló is azt mondta, hogy nekik nem hiányozna.

Vannak olyan emberek, akik félénkebbek, szorongósabbak és kell nekik egy kis ital, hogy el merjenek menni táncolni. Meg olyanok is, akik alapból szeretnek inni. Ha vannak ilyenek a családban, akkor ők nyilván valamilyen szinten hiányolják majd.

Ha csak azért nem akarsz alkoholt a lagziban, hogy ne láss részeg embereket, akkor az is elég, ha korlátozod az italfogyasztást, mondjuk vacsora előtt és után egyszer végigkínálni a társaságot töménnyel, meg egy-egy üveg bor-sör az asztalon és kész.

De figyeld meg, hogy ha valaki inni akar, az inni fog. Ha máshogy nem, kimegy valahova és vesz, vagy hoz magával dugiban.

2014. okt. 18. 13:47
 25/48 anonim ***** válasza:
86%

Én is ilyet akarok. Szerencsére a barátaimmal mi józanon is mindig olyan jól szórakozunk, mintha részegek lennénk.

Szerintem is szomorú az, aki csak tudatmódosítással tud vidámkodni.

Egyébként láttam erről egy műsort, ahol azt mondták a résztvevőknek, hogy alkoholt adnak nekik, és mindenki nagyon jól elszórakozott, oldottan viselkedtek, egy lány pedig a földön fetrengett. Aztán elmondták nekik, hogy zéró alkoholt kaptak, hát a lány csak égett, mint a rongy.

Ha nem is részegednek le, úgy érzik, a pia felhatalmazás arra, hogy úgy viselkedjenek, mint az őrültek. Az igazság az, hogy nem lenne szabad a hétköznapokban elnyomni az egészséges őrültséget, és akkor nem lenne "stresszlevezetés".

2014. okt. 18. 13:51
 26/48 anonim ***** válasza:
82%
Utolsónak van igaza aki inni akar az úgyis iszik. Fogja aztán beviszi. Alkoholistákat ne hívj meg inkább.
2014. okt. 18. 13:54
 27/48 anonim ***** válasza:
67%

Nekem elképzelhetetlen lenne, mondom ezt úgy, hogy egy évben kétszer iszom alkoholt kb.

De mint vendéglátó kötelességemnek érezném, hogy a vendégeim jól érezzék magukat. ÉS nyilvánvalóan az ismeretségi köröm nem terápián lévő atomalkoholistákból állna, hogy vigyázni kelljen rájuk. Egy pezsgő egy likőr vagy a vacsorához egy sört szinte mindenki szivesen megiszik még hétvégén is, nemhogy egy lakodalmon....nekem borzasztóan furcsa az ilyen gondolkodás. Mindent lehet csak mértékkel, szerintem ez az egészséges szemlélet.

2014. okt. 18. 15:15
 28/48 anonim ***** válasza:
86%

Szük körű volt az eskűvőnk, de senki nem ivott az étteremben alkoholt, otthon is csak egy üveg pezsgőt bontottunk, és mégis mindenki jól érezte magát.

Nagyon jó vissza emlékezni, legszebb nap volt az életünkben.

2014. okt. 18. 15:15
 29/48 anonim ***** válasza:
64%
A szűk körű esküvő azt teljesen más, gondolom akkor lezavartátok a vacsorát egy óra alatt aztán mindenki ment haza? PErsze, hogy ott nem hiányzott az alkohol. De nyilván egy reggelig tartó buliban hiányolnák.
2014. okt. 18. 15:23
 30/48 anonim ***** válasza:
71%
Lehet alkohol nélkül bulizni... De egy esküvő azért más. Sok ember, vegyes életkor...ott azért alap a pia.
2014. okt. 18. 15:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!