Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudtok képzelni egy lagzit alkohol nélkül?
El, kisebb esküvőt, szűk családdal, ahol mondjuk senki sem nagy ivós. Bár egy koccintás azért szerintem hozzátartozik a hangulathoz.
Nagyobb esküvőt viszont nem tudok elképzelni alkohol nélkül.
Ha a házasulandó felek közül valakinek régebben alkoholproblémája volt, szerintem simán elvárható a rokonságtól, hogy bírják ki ők is pia nélkül a dolgot.
Anyukámék voltak már piamentes esküvőn (ott nem betegség, hanem az ifjú pár antialkoholista meggyőződése miatt) és úgy oldották meg, hogy svédasztalos kerti party volt a szertartás után alkoholmentes koktélokkal, sütivel meg szendvicsekkel. Igazi buli kimaradt, de amúgy se az a típus volt az ifjú pár. Kellemes délutáni családi összejövetel stílusú lett a dolog.
Nem tudom elképzelni, ha vendégeket is hívsz. (és nem 4-6 fős esküvőt tervezel.
Egy ismerősömnél pl. csak vegetáriánus étel volt, mert ő vega.
Mindkettő ugyanúgy udvariatlanság, mert az európai kultúrkörben, ha valakit vendégségbe hívsz egy esküvőre, akkor nem az a lényeg, hogy te akarsz-e alkoholt inni, húst enni, hanem hogy vendégeid is jól érezzék magukat. (vagy ne hívj vendégeket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!