Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Részt vennél egy ilyen esküvőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részt vennél egy ilyen esküvőn?

Figyelt kérdés

A párom hosszú hajú metál zenész, én is ezt a stílust követem, bár rajtam nem látszik.

Arra gondoltam, összehozhatnánk egy gothic esküvőt, imádom ezt a stílust.

Csak zenében, ruhákban és díszítésben különbözne a hagyományostól.

Szívesen esküdnék ilyen ruhában:

[link]

[link]

Vagy egy ilyenben:

[link]

Természetesen a vendégektől is hasonló megjelenést várnék el.

(Külföldön lenne, nem Magyarországon)

2014. okt. 17. 20:48
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
69%

Nekem az esküvő tetszene.

De az már nem , hogy a vendégek öltözködésével kapcsolatban követelőzöl. Ha már meghív valaki, had menjek olyan cuccban amiben én akarok...

Egyébként az a pirosas ruha nagyon jó!!!!!!!!!!

2014. okt. 18. 18:29
 42/46 anonim ***** válasza:
40%
Nem követelőzik, csak megkéri a vendégeit, hogy adott dresscode szerint öltözzenek. Nálunk ilyesmi nem lesz, viszont azt elvárom a vendégeimtől, hogy mellőzzék a fotózást és ha valaki ennek ellenére sem képes rá, hogy egy napig ne fotózzon, azt akár a szertartás megszakításával is meg fogom kérni újra. Piszkosul tudja zavarni a hivatásos fotóst a rokonfotós(aki egyébként 99,9%-ban digitális szemetet gyárt). :)
2014. okt. 18. 18:39
 43/46 anonim ***** válasza:
57%

Nekem tetszene és van ehhez passzoló ruhám is, szóval nem lennék gondban, viszont túlzásnak érzem ezt mindenkitől elvárni. Amúgy a linkelt ruha nekem nem tetszik..

Egyébként vigyázni kell az ilyen esküvővel, mert láttam már képeket ebben a témában és sajnos sokszor semmiben nem különbözik egy átlagos esküvőtől, csak abban merül ki a nagy "goth"-ság, hogy minden fekete + bordó vagy sötétlila. A másik véglet, mikor érződik rajta, hogy erőltetett.

2014. okt. 19. 13:31
 44/46 anonim ***** válasza:
63%

Ha valaki ezt a stílust követi egyébként is, annak az lenne a farsang, ha a saját nagy napján fehéret húzna. Nem kell mindenkit beszorítani ugyanazok közé a keretek közé. A mulatós meg aztán pláne hülyén venné ki magát. Aki rokon és barát, az valószínűleg nagyrészt tudja, hogy és Te milyen körökhöz tartoztok.

A ruha tetszik, nekem részben lesz fekete, kicsit klasszikusabb vonalakkal. Egy 2012-es Vera Wang ruha másolata lesz. Óvatosan kell választanod, hogy tényleg szép legyen és ne valami közönséges, mert így is meg fognak szólni.

A fekete a vendégektől nem nagy elvárás. (Nem olajzöldet kértél, amire kb. mindenkinek újat kéne vennie. Fekete ruhája azért a többségnek lesz.) Simán kiírhatsz dress code-ot. Sajnos lesz, aki meg fog sértődni rajta, ahogy a válaszolók egy jó része is rosszul reagált erre.

Nálunk is lesz "dress code", bár csak annyi lesz a meghívón, hogy senki ne jöjjön fehérben, mert a menyasszony sem lesz abban és elég kínos lenne, ha valaki csak rövid fehér csipkeruhában is akár odaállítana. A húgom esküvőjén ketten voltak teljesen fehérben. Sajnos a családomban nem evidens, hogy fehérben (főleg fehér csipkében) nem megyünk esküvőre.

Ha nagyon félsz a reakcióktól, akkor írd azt is a meghívóra, hogy "aki teheti" jöjjön feketében. Akkor aki nagyon ki van akadva, vagy nem akar új ruhát venni, az nem úgy jön.

A díszítés és a torta is különleges lehet így, én imádnám a hangulatát.

2014. okt. 20. 11:38
 45/46 anonim ***** válasza:
61%

Én imádnám :)))) Én is metálos vagyok, noha nem nem goth. ennek ellenére nagyon jó lenne egyszer így felöltözni :)

Szerintem poén :)

27/L

2014. okt. 20. 16:37
 46/46 anonim ***** válasza:
55%
én tuti elmennék, kár, h nem vagyok a rokonod :) amúgy olvass végig 1-2 esküvős topikot itt, mind tele van azzal, hogy "fehéret nehogy felvegyél", "feketét nehogy felvegyél", "pirosat nehogy felvegyél", "túl rövidet/kivágottat nehogy felvegyél", "farmert nehogy felvegyél (akkor se, ha fekete)", érdekes módon csak a te kérdésed vonzotta be a sok "nehogy már ne azt vegyek fel, amit akarok" egyéniséget... egy normális fekete ruhája meg mindenkinek van, nem azt kérted, hogy szegecses fűző legyen mindenkin.
2014. okt. 24. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!