Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Részt vennél egy ilyen esküvőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részt vennél egy ilyen esküvőn?

Figyelt kérdés

A párom hosszú hajú metál zenész, én is ezt a stílust követem, bár rajtam nem látszik.

Arra gondoltam, összehozhatnánk egy gothic esküvőt, imádom ezt a stílust.

Csak zenében, ruhákban és díszítésben különbözne a hagyományostól.

Szívesen esküdnék ilyen ruhában:

[link]

[link]

Vagy egy ilyenben:

[link]

Természetesen a vendégektől is hasonló megjelenést várnék el.

(Külföldön lenne, nem Magyarországon)

2014. okt. 17. 20:48
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
41%
Ez nem esküvő hanem farsang. Nem mennék el olyan esküvőre, ahol elvárnak valamilyen öltözéket. Nem vagyok se 18, se bohóc.
2014. okt. 17. 20:50
 2/46 anonim ***** válasza:
82%

"Természetesen a vendégektől is hasonló megjelenést várnék el."

Tehát aki nem ilyen stílusú, azt meg sem hívnátok, függetlenül attól, mennyire közeli rokon vagy ismerős? Vagy ti alapvetően csak hasonló stílusú emberekkel barátkoztok? Szüleitektől is ezt várjátok el?

Nekem ez egy kicsit furcsa. Szívesen vennék részt rendhagyó esküvőn, de hogy kötelezően úgy jelenjek meg, ami mondjuk nem az én világom, akkor inkább nem is mennék.

2014. okt. 17. 20:51
 3/46 anonim ***** válasza:
82%

Nem az én stílusom, de benne lennék egy ilyen esküvőben.

Voltam is már, baromi jó volt.

2014. okt. 17. 20:54
 4/46 anonim ***** válasza:
91%

Abban mesz a sajat esküvödre

amiben akarsz,de ha en lennek a vendeged en is abban mennek amiben en akarok.

2014. okt. 17. 20:54
 5/46 anonim ***** válasza:
80%
Nekem nagyon tetszene! Annyi csak, hogy ne legyen kötelező mindenkinek ez a fajta viselet, nem mindenki szereti. Nekem tetszik nagyon, de fel nem venném. Viszont megnznék egy ilyen esküvőt, nagyon tetszene.
2014. okt. 17. 20:55
 6/46 anonim ***** válasza:
63%

IMÁDNÁM :)

Nem szeretem a hagyományos esküvőket ez tetszene :)

2014. okt. 17. 20:56
 7/46 anonim ***** válasza:
93%

Engem az nem zavar, hogy a menyasszony, vagy bárki, hogyan öltözik fel, az ő dolga.

Az én öltözetem viszont az én dolgom, azt ne akarja senki sem megszabni!

Szóval, ha elő akarnád írni, hogy vendégként is parádézzak, akkor nem mennék el.

2014. okt. 17. 20:57
 8/46 anonim ***** válasza:
87%
Én sem kedvelem a hagyományos stílust, de mégsem fogom elvárni, hogy mindenki úgy öltözködjön. Ezzel a stílussal alapból nincs semmi baj, főleg, hogy ti ketten ezt szeretitek. Na de a nagymamád, a leendő anyósod-apósod is ilyen ruhában legyen? Érdekes lenne...
2014. okt. 17. 20:59
 9/46 anonim ***** válasza:
42%

Nem nősz fel soha?

A férjemnek derékig érő haja van, tetőtől-talpig tetovált, piercinges, én mondjuk elég hétköznapian nézek ki ehhez képest, de mindketten csak underground black metalt hallgatunk pl... és képzeld, mégis képesek voltunk normális emberek módjára megházasodni.

Világ életemben a hányinger kerülgetett ezektől az idétlen pózer "goth" gyerekektől, akik magukra húzzák a szana-széjjel szakadt földön húzott, kutya szájából kitépett ócska minőségű, de cserébe méregdrága ruhákat a "trendi" goth boltokból, betolják mellé otthon a jó kis technót amire egy herélt fekete mókus nyávog, és akkor ők "metált" hallgatnak...

Őszintén? Nem, nem mennék el, és nem a kinézetetek miatt, hanem mert ilyen gyerekes, majom emberekkel nem tartom a kapcsolatot. Nőjetek fel, akkor majd rájöttök, hogy nem attól "menő" az ember, hogy magára húzza ezeket a göncöket.

2014. okt. 17. 21:10
 10/46 anonim ***** válasza:
85%
Ha a pár van ilyen ruhában, az nem zavar. De ha megszabnák, hogy én is ilyenben menjek, nem mennék el. Inkább költeném a ruhák árat egy wellness hétvégére, vagy egy új biciklire, mint egy olyan ruhára, ami egyszer lenne rajtam ráadásul még rosszul is érezném magam.benne. Meg mire találnék ilyet... Persze ez a pár nagy napja, nah de mindennek van határa.
2014. okt. 17. 21:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!