Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőn a menyasszonynak kell szépnek lenni, nem a vendégeknek?
Úgy értem, a vendégeknek tilos átlag felett csinosan megjelenni?
Mi az, ami belefér, mi az ami nem?
Pl ne vegyünk fel földig érő ruhát meg hasonlók
A Ti esküvőtökön mitől éreznétek sértve magatokat ilyen téren?
Mit tennétek a vendéggel, aki megsért?
Az ember lánya nyilván ne húzzon báli ruhát, és ne legyen köldökig érő dekoltázsa, szeméremdombig érő szoknyával.
Ennyi.
Mindenkinek szépnek kell lennie.
Túlöltözni a menyasszonyt, királynői frizurát csináltatni tiarával vendégként nem illik.
Nyilván egy csúnyácska pár esküvőjére senki nem fog kócosan, koszosan, szakadtan menni, csak hogy rosszabbul nézzen ki a menyasszonynál.
Alkalomhoz illő, csinos ruhában illik megjelenni. A menyasszonyt nem illik túlöltözni, de egyébként is egy jócskán túlöltözött, kicicomázott vendég egy lagzin inkább nevetség, mint csodálat tárgya lesz a többi vendég részéről.
Én nem éreztem volna egyébként sértve ilyesmi miatt az esküvőmön, amúgy is úgy el voltam foglalva és olyan boldog voltam, hogy a legkevésbé sem érdekelt, ki milyen ruhát vett fel.
Hát csak annyi, hogy ne öltözd túl a menyasszonyt, ne akarj hercegnőbb lenni nála. :)
6: koszorúslányok esetén szokás az ilyen báli ruha, a lényeg, hogy fehér nem lehet, ezért szokás kéket, almazöldet, rózsaszínt, barackszínt, lilát, bordót, sárgát... főleg vidéken.
Pl. olyat nem illik, mint egyik barátnőm esküvőjén a tanú: a menyasszony egy romantikus, klasszikus tarkókontyot viselt, a tanú pedig a feje tetejére tornyozott, göndörített tincsekből összeállított kontyot, amibe csillámos pink virágban végződő hajtűk is voltak. Na, ez túlzás volt. :D
Amúgy pedig az alap dolgokra kell gondolni: ne vegyél föl fehér ruhát (lehetőleg krémszínűt se), kerüld az egyszínű piros és fekete ruhát, ne legyen magasan felvágott, mélyen dekoltált, túlságosan testhez simuló stb., azaz ne legyen útszéli. :) Hacsak nem az a dress code, ne vegyél fel nagyestélyit, báli ruhát. Ha ezeket betartod, túl nagy hibát nem követhetsz el túlöltözés terén. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!