Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már a célközelben, utolsó napokra mik a jó tanácsok a menyasszonynak és a vőlegénynek?
Köszönöm a válaszaitokat!
Igen, erre már mi is gondoltunk, hogy a legjobb lenne egy pálinkával indítani a napot :)
Azt tanácsolom, érezd jól magad. Ez a nap rólad és a párodról szól. Ne erőltess semmit, csak élvezd, ahogy jön.
A fontos dolgok már úgyis megvannak nem?
Egy kistáskába tegyél cérnát, tűt, harisnyát és add oda valamelyik koszorúslányodnak, hogy legyen nála. Ha kell, tudsz neki szólni.
Mi például sok időt eltöltöttünk azzal, hogy éjjel 1 felé elkezdtek szállingózni a népek haza és mindenkinek sütit csomagoltunk. Bár volt előre bedobozolva, de természetesen még tettünk rá a végén. Na, ezt csináltam úgy egy órán át, aztán megkértem anyum és az anyósom, hogy foglalkozzanak ezzel ők, hiszen, ha ezzel töltöm az egész éjszakát, hamar reggel 5 lesz úgy, hogy nem is élveztem.
A fotózást mi csütörtökre tettük, így volt rá egy egész napunk. Nem a nagy napon kellett ezzel időt tölteni.
A többi meg jön magától. Csak élvezd, ahogy jön.
Én az utolsó 2-3 napon, meg még az esküvő napján is döntöttem magamba a citromfű teát. Megnyugtat.
Ja és ne felejts el enni az esküvő napján.
Reggeli, ebéd mindenképpen férjen bele, még ha csak szendvics, akkor is. Én sokkal rosszabbul éreztem magam, amíg nem reggeliztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!