Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy menyasszonynak mindenben engedelmeskednie kell?
Ha az esküvő külföldön van és itt vannak olyan népszokások, amelyekről a menyaszony nem tudott, de a helyi szokások szerint részt kell vegyen benne, még ha más tervei is voltak aznapra?
Egyébként szombaton lesz az esküvő, de most szóltak, hogy holnap korán reggel részt kell vennem a dekorálásban (van dekoratőr, de ha nem veszek benne részt, az itt rossz ómennek számít).
Meg millió hülyeség, amiről nem tudtam és nincs hozzá kedvem (lagzin).
Szerintetek?
Ma már másodjára sírom el magam, mert azzal senki nem törődik, hogy én mit szeretnék, csak az idióta szokásokkal. :(
De ne ilyen durva kulturalis szakadékra gondoljatok, mint Európa és az arab világ.
Európai, Magyarországgal szomszédos ország, határon túli magyar család a vőlegény családja.
Meg nem arról van szó, hogy abszolút nem alkalmazkodom, épp ellenkezőleg, már minden helyi szokásba belementem, de kicsit kezd már betelni a pohár!
A vőlegény meg csak a vállát vonogatja, mert hát ő ebben nőtt fel, ez a szokás! Persze a szokásokat szentírásnak kell venni, változtatni, kihagyni nem lehet, mert hát mit fognak mondani?!
Őszintén? Tele van a hócipőm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!