Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek egy menyasszonynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy menyasszonynak mindenben engedelmeskednie kell?

Figyelt kérdés

Ha az esküvő külföldön van és itt vannak olyan népszokások, amelyekről a menyaszony nem tudott, de a helyi szokások szerint részt kell vegyen benne, még ha más tervei is voltak aznapra?

Egyébként szombaton lesz az esküvő, de most szóltak, hogy holnap korán reggel részt kell vennem a dekorálásban (van dekoratőr, de ha nem veszek benne részt, az itt rossz ómennek számít).

Meg millió hülyeség, amiről nem tudtam és nincs hozzá kedvem (lagzin).

Szerintetek?

Ma már másodjára sírom el magam, mert azzal senki nem törődik, hogy én mit szeretnék, csak az idióta szokásokkal. :(

2014. szept. 24. 21:21
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
95%
azért az fura, hogy nem szervezés előtt/közben derültek ezek ki, hanem a finisben...
2014. szept. 24. 21:25
 2/30 anonim ***** válasza:
45%
Ha az esküvő külföldön van akkor alkalmazkodnod kell. Mit szólnál ha egy arab random felpofozna mert náluk meg az a szokás?
2014. szept. 24. 21:34
 3/30 A kérdező kommentje:

De ne ilyen durva kulturalis szakadékra gondoljatok, mint Európa és az arab világ.

Európai, Magyarországgal szomszédos ország, határon túli magyar család a vőlegény családja.

2014. szept. 24. 21:44
 4/30 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, hol fogtok élni? Magyarországon vagy külföldön?
2014. szept. 24. 21:48
 5/30 A kérdező kommentje:

Meg nem arról van szó, hogy abszolút nem alkalmazkodom, épp ellenkezőleg, már minden helyi szokásba belementem, de kicsit kezd már betelni a pohár!

A vőlegény meg csak a vállát vonogatja, mert hát ő ebben nőtt fel, ez a szokás! Persze a szokásokat szentírásnak kell venni, változtatni, kihagyni nem lehet, mert hát mit fognak mondani?!

Őszintén? Tele van a hócipőm!

2014. szept. 24. 21:51
 6/30 A kérdező kommentje:
Itt külföldön, de az esküvőre vonatkoznak csak a szokások, életvitelben nincs különbség, hála az égnek!
2014. szept. 24. 21:52
 7/30 anonim ***** válasza:
29%
Három napig nem bírod már ki? Kisgyerek mellett kacifántosabb dolgokat is ki kell majd bírnod.
2014. szept. 24. 22:00
 8/30 anonim ***** válasza:
51%
4-es vagyok. Én is külföldön élek :-) Mik mégis azok a nagyon idegesítő szokások?
2014. szept. 24. 22:03
 9/30 anonim ***** válasza:
93%
Na de nem te szervezted a lagzit? Engem az utolsó pillanatban már semmibe nem tudtak volna belerángatni az biztos.
2014. szept. 24. 22:22
 10/30 anonim ***** válasza:
a hgayoményoknak, szokásoknak pont az a lényege, hogy ne legyen kihagyva és változtatva rajta. Nem kérdezted meg előre, hogy miféle szokások vannak? nem tájékozódtál? mert mégiscsak külföldre házasodsz, logikus lett volna előre érdeklődni
2014. szept. 24. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!