Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok táncórákra az esküvőtök előtt? És a menyasszonynak kötelező táncolnia az apjával?
Nem sűrűn táncolunk a párommal, én nem is nagyon szeretek. Utoljára a szalagavatómon táncoltunk (ő táncolt velem az apám helyett, aki el sem jött.), talán akkor először nyilvános helyen, de egymás lábán tapostunk csak, annyi volt a szerencsénk, hogy akkora szoknyám volt, hogy eltakart mindent :D Meg a magasság különbség is rátesz egy kicsit szerintem mert 40cm-rel magasabb, mint én. Szóval szerintem az esküvőnk előtt jó lenne venni néhány tánc órát, hogy ne tapossuk szét egymást.
A másik, hogy mivel ugye a szalagavatómon is azért táncoltam anno a párommal, mert az apám arra sem méltatott, hogy eljöjjön megnézni, ugye át lehet ugrani az apás táncos részt az esküvőn?
mivel ez a te napod mi a bánatért akarsz olyat csinálni amit egyébként nem nagyon szeretsz?
sose fogom megérteni, miért kell konvenciókhoz ragaszkodni
légy kreatív, szervezz játékokat ha már mindenáron csinálni akarsz valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!