Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megfelelne ez a ruha? (menyass...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfelelne ez a ruha? (menyasszonynak)

Figyelt kérdés

Jövő nyár végére van tervben az esküvő. Nem szeretnénk nagy felhajtást, inkább valami meghitt, családias légkört a szűk rokonsággal és barátokkal.

Mivel polgári esküvő lesz, nem szeretnék habos-babos fátylas uszályos ruhacsodát, inkább valami visszafogottan elegánsat.

Nőiesen telt alakom van, ott ível, ahol kell (90-68-95, ha ez segít valamit). A mellem elég nagy (70D-E, a hátam viszont keskeny, a karjaim vékonyak, nincsenek pici kar vagy háthurkáim)

Nem vagyok túl magas (170cm), de a lábaim elég hosszúak és formásak.

Valami ilyesmire gondoltam:

[link]

[link]

Nem tudom, ezek a képek mennyire adják vissza az elképzelést. Valami görög stílusú ruhára gondoltam.

Milyen nőkhöz passzol ez a kialakítás?

Ha ez nem, ajánlanátok valamit, ami jól mutatna az adottságaimhoz?

2014. szept. 23. 22:19
 1/8 A kérdező kommentje:
Tudom, a második képen nem sok látszik a ruhából :(
2014. szept. 23. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem az alakodra pont megfelelő.

Nem értem viszont, hogy 90-nel hogyan lehetnek E-s melleid. Egészen biztos, hogy a megfelelő melltartóméretet hordod? A 90 68-as derékkal erős jóindulattal is csak D-s lehet, de inkább C. Már amennyiben a körkerületed nem csökken felfelé, hanem növekszik, mint az embereknél átlagos esetben :D E-s vagy D-s akkor lehetne, ha a mell alatti körméreted is 68-70 között mozogna, mint a derekad, de ez számomra elképzelhetetlen.

2014. szept. 23. 22:28
 3/8 A kérdező kommentje:

Mell alatt 70 körül van.

Gyanítom, ez esetben vagy a derekamat mértem el, vagy a melltartómnak rossz a számozása.

Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem, holnap lemérem újra, hátha valahol elnéztem valamit.

2014. szept. 23. 22:31
 4/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, egyszerű és elegáns. Egy szép frizura, smink és a kiegészítők kicsit feldobják, és nem tűnik olyan egyszerűnek. :) Szerintem méretek alapján teljesen megfelelne ez a ruha, főleg mert hosszú lábaid vannak, nem vagy alacsony se, és ez a ruha szerintem nem is az alacsony nőkhöz passzolna inkább. Nagyon tetszik, jó választás lenne szerintem! :)
2014. szept. 23. 22:46
 5/8 anonim ***** válasza:
9%
Ez egyszerüen gyönyörü! Mint Aphrodite!:)
2014. szept. 24. 08:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, ha vékony lány vagy, 68-nál kisebb lehet a derekad, a mellméreted szerintem stimmel. És ez a ruha tökéletes lehet az alakodra. Valószínűleg a nagy melled miatt kicsit igazítani kell a ruhán hogy tökéletesen álljon (ez akkor érdekes ha veszed, mert ha kölcsönzöd mindenképp igazítanak rajta).
2014. szept. 24. 09:01
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem tökéletes
2014. szept. 25. 16:17
 8/8 anonim válasza:

Nagyon szép ruha:)

Bár ha én lennék menyasszony nagy habcsokos ruhát vennék fel:)

2014. okt. 15. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!