Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszik annyi menyasszonynak/koszorúslánynak a rózsaszín koszorúslány ruha? Csak szerintem borzalmas (persze vannak kivételes árnyalatok)?
Nem tudom! Nekem ekrü-narancssárgás de ilyen mély narancs nekem az tetszet! Tavaly volt az az esküvő!
11/L
"Ha nem tetszik, neked masmilyen legyen."
Én nem szabom meg a koszorúslányaimnak, hogy milyen ruhát húzzanak, felénk nem szokás kifizetni, mindegyik válasszon olyat ami az egyéniségéhez megfelelő. A koszorúslányoknak eredetileg az volt a szerepe, hogy a még hajadon lányok szép "feltűnő" ruhába öltözve felkeltsék a nőtlen férfiak figyelmét, és könnyebben kérőjük akadjon. Manapság meg divat lett borzalmas ruhába öltöztetni az összes fiatal lányt, a ruhát és a színt is megszabni, mert igazán szép ruhája ne legyen, nehogy a menyasszony szépségét elnyomja, itt a válaszokban is sokszor ezt tapasztalom.
Voltam olyan esküvőn, ahol a 2 koszorúslány volt, az egyik szegény legalább 100 kg volt és alacsony, rózsaszín, abroncsos (de csak egy műanyagkarika volt az alján) felül "fűző" szerű ruhába volt (merevítő nem volt benne), enyhén elszabva, nem szeretnék gonoszkodni, de az egész násznép azt nézte, hogy szegényt miért kellett ilyen ruhába öltöztetni, nem részletezem, hogy hogy állt szerencsétlenen a ruha, az egész testalkata átrajzolódott.
Nem kötekedni szeretnék, csak érdekel más véleménye a dologgal kapcsolatban.
Elso vagyok:
"Manapság meg divat lett borzalmas ruhába öltöztetni az összes fiatal lányt, a ruhát és a színt is megszabni, mert igazán szép ruhája ne legyen, nehogy a menyasszony szépségét elnyomja"
Amit leirtal ezalatt arrol a lanyrol, nem azt mutatja, hogy a ruha szine nem allt volna jol neki. A te kerdesed pedig egyertelmuen a szinre vonatkozik. Hidd el, hogy van, akinek ez tetszik es kesz. O nem azt latja, amit te, hogy ez egy borzaszto szin.
Egyebkent nekem is volt mar eskuvom, de abszolut nem szabtam meg senkinek, hogy milyen ruhaja, csokra, egyebe legyen. Nem hiszem, hogy ez olyan nagy szokas, butasag ilyet megszabni, mert mindenkinek mas all jol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!