Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas vékony lányra milyen fazonú koszorúslány ruha előnyös?
3. linknél a 16-os nagyon szép, ill. a 2. linknél az első.
Mind a kettő kék.
Erre az alkatra bármi jól áll, hacsak nem vagy túl magas, vagy túl vékony.
Szerintem a rövid ruha nem igazi koszorúslány ruha (ha már az vagy lássák is rajtad), hagyományosan hosszú szokott lenni, egy sima vendég is húzhat koktélruhát, az első és a harmadik link túl egyszerű koszorúslány ruhának, abroncs nem muszáj, neked abronccsal és nélküle is jól állhat a ruha, de ha széles a csípőd akkor javaslom.
Ha rendes a menyasszony nem szabja meg a színt (ez régen nem volt szokás) és hagyja, hogy a külsődhöz és jellemedhez leginkább megfelelő ruhát válaszd.
Nem akarom bántani az első hozzászólót, de a második ruha tipikus egy kis városi ruhaszalon olcsó ruhájának tűnik, vékony anyag, átlátszó abroncs, nem túl szép.
3. vagyok.
Ha megoldható menj el a menyasszonnyal egy esküvői ruhaszalonba (lehetőelg ahonnan ő is kölcsönzi a ruháját). Ott megkérdezik milyen fazonok tetszenek (Legalábbis tőlem kérdezték, mikor a saját esküvőmre keresgéltem. Végül egy nagyon tuti jót beszélt rám, hogy próbáljam fel...szerencsére.), aztán meg próbálgatsz, és kiválasztjátok azt, ami a legjobban áll.
Szerintem neked bármi jól állna. Én abroncs nélkülit, de hosszú ruhát választanék, az kihangsúlyozza a magas, vékony alakodat. Pl.:
Ha pedig abroncsos ruhát szeretnél, akkor ne válassz túl nagy abroncsot, mert te is nagy vagy az abroncs is nagy, minden nagy... nem szép. Inkább ilyesmi lenne jó neked:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!