Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Arany témájú" esküvőhöz milyen koszorúslány ruha illik?
A koszorúslány nem egy dekorációs elem, hanem egy élő lélegző személy, közeli vendég, szerettünk, tehát szerintem nem a terem díszítéshez, hanem a leányzó stílusához, alakjához, ízléséhez, külsejéhez (persze megbeszélve ezt a menyasszonnyal) kéne választani.
Továbbá elcsúfítani sem "ér" valami borzalommal, netán tök ugyanolyan fazonú és színű ruhával a násznép fiatal lányait...ha netán ez a cél, akkor inkább ne legyenek koszorúslányaid.
A bordó kicsit (nagyon) elcsépelt.
/Számomra a hosszú (abroncsos) ruha a koszorúslány ruha./
Szerintem zöld (a megfelelő árnyalatban) is menne az aranyhoz (ha ez a cél):
Mégis miért rongyrázás az, ha az ember élete egyik legszebb napján szépen fel akarja díszíteni a termet, ahol a lagzija lesz? Attól még, mert valakinek nincs rá pénze, vagy nem ilyen az ízlése, még nem kell rögtön azt feltételezni, hogy a menyasszony célja megmutatni, milyen sok pénze van!
Utálom ezt a megkeseredett irigy magyar felfogást...
Szerintem is tökéletes az a visszafogottabb zöld, amit az egyik kérdező ajánlott. Jobb, mint a bordó, de a bordó is nagyon szép lenne. Viszont a legelső szempont az legyen, hogy mi áll jól a koszorúslánynak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!