Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Arany témájú" esküvőhöz milyen koszorúslány ruha illik?
Figyelt kérdés
A menyasszony csokra sárga rózsa lesz, az éttermi díszítés arany-óarany. Ehhez milyen csokor és ruha illik egy 19 éves lánynak?2011. febr. 7. 18:22
11/15 anonim válasza:
jaj de gyönyörű:D Sztem a koszorúslány és a menyasszony is harmonizálhatna arany fehérben. Szóval sztem a sárga ruha jó lenne. A csokor pedig nem tudom:S fehér illene hozzá de ha azt nem akarsz akkor világos rózsaszín vagy lila.
12/15 anonim válasza:
előző vagyok volt egy olyan kép ahol olivazöld ruha van hát az gyönyörű nagyon szép lenne illene ehhez a sárga arany témához.
13/15 anonim válasza:
14/15 anonim válasza:
valami barnás, bronzos árnyalatú illene ezekhez a színekhez. Megbeszélitek mit javasoltok a koszorúslányok közt és ki jön majd valami.
15/15 anonim válasza:
Szerintem is gyönyörű a díszítés!:)
Aki rosszat mondd rá az csak irigy!:S
Szerintem a koszorúslány ruha is lehet hasonló színű.
Ja és sok boldogságot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!