Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy nagyon egyszeru eskuvore...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon egyszeru eskuvore "megeri" a menyasszonynak a szep feher ruha?

Figyelt kérdés

Nem allok eskuvo elott kozvetlenul, csak almodozok rola :D viszont vannak elkepzeleseim. Ami viszont biztos: templomi eskuvot nem akarok, ateista vagyok, nem latom ertelmet. Nem akarok hatalmas lagzit se, tobb szaz vendeggel.

Viszont szeretnek a kozelebbi baratokkal es rokonokkal lenni majd, es egy szep szertartast, utana egy jo hangulatu estet.

A kerdes: ha csak polgari szertartas van, az nem "ciki"? Vagy nem is tudom hogy fogalmazzak, de eddig az osszes eskuvo amin voltam, polgari+egyhazi+lagzi.. Az egyik nelkul olyan csonkanak tunne. Mivel lehet igy meghittebbe, kulonlegesse tenni, marmint hogy ne abbol alljon az egesz, hogy "igen, igen", alairjuk aztan megyunk...

Valamint ennyicske "produkcioert" megeri a menyasszonynak a szep feher ruha? Szeretnek feherben lenni, hiszen ez "hozza tartozik", de nem jonne ki hulyen? Mondjuk nem akarok uszalyos diszes ruhat, csak valami egyszerut.

Mint mondtam egyelore csak abrandozok, de kivancsi vagyok, mennyire realisak az elkepzeleseim :D

2013. júl. 4. 23:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az esküvő tipikusan egy olyan szertartás, ahol nem feltétlenül az elvárások számítanak, hanem az, hogy Nektek tetsszen az egész. :) Ez a Ti napotok lesz majd, szerintem olyan ruhát viselsz, annyi embert hívsz meg, ott és úgy tartod, ahogy szeretnéd.
2013. júl. 4. 23:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Plusz pénzért ki is mennek és ott csinálják a polgárit, ahol szeretnéd. Ha szép helyet választasz, akkor nagyon jól kijöhet.
2013. júl. 4. 23:40
 3/12 A kérdező kommentje:

Igeen nagyon tetszik a "szabadteri eskuvo" otlete :) csak nem tudom, az lesz a fo attrakcio, hogy alairjuk a papirt? :DDD

Mondjuk kar ezen meg aggodni, majd ha tenyleg odakerulok, hogy szervezni kell :D

2013. júl. 4. 23:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem a fehér ruha kérdése teljesen egyén függő. Véleményem szerint abszolút "nem jönne ki hülyén", hogy egy visszafogottabb, kellemes vacsorás lagzin miért ne viselhetnél menyasszonyi ruhát? Vannak akik nem veszik fel, mert minek arra a 3-4 órára, van aki úgy érzi teljesnek az esküvőt, mert valahol hozzá tartozik a ruha is, és így érzi jól magát. Ezt neked kell érezned, és eldöntened, de biztosan senki nem fog megszólni azért ha felveszed. :)

2013. júl. 5. 07:09
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem valami ilyesmi esküvőm lesz. Kb. 40-50 fő, utána ebéd, semmi lagzi. Viszont én nagyon szeretnék esküvői ruhát. Más kérdés, hogy az uszály nem az én világom, én sellőfazonút szeretnék, vagy egy leomló csipkeruhát. Az biztos, hogy csak bérelni fogom, de én nagyon szeretnék szépen kinézni, meg párommal imádjuk a fényképeket, úgyhogy mindketten kirittyentjük magunkat, s majd mutogatjuk az unokáknak. Én is imádom a nagyinék esküvői képeit, pedig rajtuk se habos-babos ruha van, csak egy egyszerű fehér. Szerintem olyan ruha a helyénvaló, amiben jól érzed magad, s amilyenre vágysz. Ha ez egy szép kosztüm, akkor az, de ha egy szolid menyasszonyi ruha, akkor ne vegye el a kedved, hogy kicsi lesz a násznép. Én ezt nem tartom rongyrázásnak.
2013. júl. 5. 07:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy polgári esküvő is nagyon szép. Nem csak abból áll, hogy igen-igen. Nekünk is csak az volt, nem a házasságkötőteremben, hanem egy díszteremben, nagyon szép volt. Mondjuk nekünk utána volt egy 100 fős lagzink, de szerintem nem ettől függ, hogy felvehet-e az ember menyasszonyi ruhát. Nagyon sok párnak van csak polgári esküvője és szinte mindenki menyasszonyi ruhát visel.
2013. júl. 5. 08:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a házasságkötő terem is gyönyörű, de persze önkormányzata válogatja. Az anyakönyvvezető vállal külsős helyszínt is.
2013. júl. 5. 08:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :)
2013. júl. 5. 08:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekunk csak polgari volt... Szulokkel testverekkel elmentunk elotte ebedelni... Majd megtortent a ceremonia, utana volt szep fotozasunk is (vateran vettem egy gyonyoru menyasszonyiruhat 20.ezer forintert de alomszep volt) este meg a barati tarsasagunkkal buliztunk egy nagyot. ( bogracsos kerti party volt) 1eves evfordulonkra tervezzuk az egyhazi eskuvot lagzival :) de nekem az se lenne baj ha elmaradna :)) ez igy volt csodas :)
2013. júl. 5. 09:13
 10/12 anonim ***** válasza:
nálunk is csak polgári volt, mondjuk nekünk a szűk család is 120 fő volt, de minden úgy volt, ahogy egy "rendes" esküvőn :)
2013. júl. 5. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!