Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon egyszeru eskuvore "megeri" a menyasszonynak a szep feher ruha?
Nem allok eskuvo elott kozvetlenul, csak almodozok rola :D viszont vannak elkepzeleseim. Ami viszont biztos: templomi eskuvot nem akarok, ateista vagyok, nem latom ertelmet. Nem akarok hatalmas lagzit se, tobb szaz vendeggel.
Viszont szeretnek a kozelebbi baratokkal es rokonokkal lenni majd, es egy szep szertartast, utana egy jo hangulatu estet.
A kerdes: ha csak polgari szertartas van, az nem "ciki"? Vagy nem is tudom hogy fogalmazzak, de eddig az osszes eskuvo amin voltam, polgari+egyhazi+lagzi.. Az egyik nelkul olyan csonkanak tunne. Mivel lehet igy meghittebbe, kulonlegesse tenni, marmint hogy ne abbol alljon az egesz, hogy "igen, igen", alairjuk aztan megyunk...
Valamint ennyicske "produkcioert" megeri a menyasszonynak a szep feher ruha? Szeretnek feherben lenni, hiszen ez "hozza tartozik", de nem jonne ki hulyen? Mondjuk nem akarok uszalyos diszes ruhat, csak valami egyszerut.
Mint mondtam egyelore csak abrandozok, de kivancsi vagyok, mennyire realisak az elkepzeleseim :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!