Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóbán szokás a vendégeknek 2 ruhát vinni egy esküvőre?
Van ahol szokás, van ahol nem. Nálunk sajnos igen...
Kérdezd meg a párt vagy a rokonokat, biztos megmondják majd.
Felénk nem szokás, sehol a környéken. Sok esküvőn voltam már, de ilyet még soha nem láttam, nem is hallottam róla. Olyan már volt, hogy a koszorúslányok később átvettek másik, kényelmesebb ruhát a táncikálásohoz, de a vendégeknél maximum olyat láttam, hogy a kényelmetlenebb, csini cipőt váltották később kényelmesebbre. :)
Lehet, hogy vannak olyan helyek, családok, ahol szokás az ilyesmi. Én a helyedben megkérdezném más vendégektől, vagy családtagoktól, akiket jól ismerek. Vagy vigyél magaddal egy másik ruhát és vagy átveszed, vagy nem.
Hát én ilyet még sosem láttam.
Max. önként vette át az, akinek kényelmetlen volt a szertartásos ruhája. (Jellemzően koszorúslányok, a nagy abroncsos ruhát cserélték le valami kényelmesebbre, vagy az idősebb hölgyek a cipőt...)
Cipőt azt mindenképp viszek ;) És szerintem a ruhát is. Max ha nem veszem át elfér a kocsiban :) Én nem voltam sok esküvőn, felnőtt fejjel 1x voltam és akkor tűnt fel hogy elég sokan más ruhában voltak a lagziban. Meg hallottam is innen onnan. Mivel az esküvő nem helyben lesz, nem tudom, hogy ott mi a szokás és most nem szívesen hívnám fel őket ilyen "gonddal" :)
Köszi mindenkinek :)
Szerintem általánosságban nem szokás.
De bizonyos "tisztségeknél" jól jöhet (pl. koszorúslányok sokszor nagy abroncsosban vannak, de abban végigbulizni egy éjszakát elég kényelmetlen)
Vagy a hidegebb évszakokban ajánlottabb a templomba melegen felöltözni, de a lagziban mégse vastagharisnyában és nadrágban lenne az ember lánya.
Én sem hallottam még ilyent.
És a az a sok tucat ember hol fog átöltözni? :)
Nem szokás, úgy csinálod ahogy akarod. A koszorúslányok szoktak átöltözni éjfélkor, amikor a menyasszony.
Valaki meg hoz másik ruhát, kényelmesebbet a lagzira, és már vacsira átveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!