Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Valóbán szokás a vendégeknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóbán szokás a vendégeknek 2 ruhát vinni egy esküvőre?

Figyelt kérdés
Úgy értem azt hallottam, hogy a magára az esküvőre van egy ruha, amibe megy a vendég és visz egy külön ruhát a lagziba, ami csinos, de kényelmesebb. Valóban így van?! Csak mert ma megyek esküvőre és nem tudom hogy vigyek e mégegy ruhát :)
2014. szept. 6. 10:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
Igen, nálunk is szokás. De ez szerintem csak flanc. Pár éve jött divatba.
2014. szept. 6. 11:10
 12/23 anonim ***** válasza:
52%
Újabban ez seggrázás megy. Én is lestem múltkor mikor szinte kiürült buli mert mindenki haza ment átöltözni.
2014. szept. 6. 11:17
 13/23 anonim ***** válasza:
Én mindig viszek. Az a helyzet, hogy nem vagyok egy szoknyás- magassarkús típus, de az esküvőkre rendszerint abba megyek. Viszont a "buli" részére már szívesebben bújok nadrágba meg kényelmes cipőbe (természetesen az alkalomnak megfelelően,- nem farmer + sport cipő). Szokásnak nem feltétlen szokás, de nekem így kényelmesebb.
2014. szept. 6. 11:55
 14/23 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem vigyél magaddal két ruhát. Nem oszt nem szoroz:) Majd ott kiderül,hogy átveszed-e vagy nem :)

Ja,és ne fehér ruhád legyen.A menyaszonyé a fehér. :)

2014. szept. 6. 12:06
 15/23 anonim ***** válasza:
49%
ilyen szokásról még nem hallottam.
2014. szept. 6. 12:54
 16/23 anonim ***** válasza:
Nálunk nem szokás, maximum csak a koszorúslányoknak a menyasszonyon kívül.
2014. szept. 6. 18:36
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

A felvidéki részeken nemhogy egyszer, de többször is átöltöznek. Külön ruha van az esküvőre, a vacsorára, utána a mulatságra és van ahol éjfél után is ruhát váltanak. Egyáltalán nem új szokás, ez régi tradíció.

De a sváb környékeken is átöltöznek a lakodalomba. Ott is régóta létezik ez.

Egyébként és szoktam vinni pót ruhát elővigyázatosságból. Az ember leeszi, leissza akkor ne kelljen egész éjjel abban lennie.

2014. szept. 6. 22:56
 18/23 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat és nem értem a lepontozásokat, senki nem írt semmi "rosszat"...

Vittem ruhát és át is vettem és nem én voltam az egyetlen ;)

2014. szept. 7. 12:51
 19/23 anonim ***** válasza:
Mifelénk nem szokás, csak koszorúslányok szoktak átöltözni, mert általában ők is a menyasszonyhoz hasonlóan abroncsos, nagy ruhában vannak, aztán éjfélkor, ha a menyasszony már csak egy rövidebb menyecskeruhát vesz fel, akkor illik nekik is átöltözni és nem parádéznak tovább a nagyestélyiben. De a vendégek nálunk nem szoktak átöltözni.
2014. szept. 7. 22:07
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor vittem magamnak váltóruhát ünnepségre, ha az a ruha, amibe "végigdíszelegtem" az adott ünnepséget túl kényelmetlen volt ahhoz, hogy hosszú ideig legyen rajtam. Talán azért is van így, mert az ember lányának mindig van egy csodálatos és kényelmetlen ruhája, amit 3 évente egyszer tud felvenni, és hogy élvezni is lehessen az ünnepelést, muszáj megválni tőle, különben akár nagyon rossz közérzetet is okozhat, akkor pedig oda a jó hangulat egész estére.
2014. szept. 8. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!