Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Leánybúcsúra szokás ajándékot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leánybúcsúra szokás ajándékot vinni?

Figyelt kérdés
A leendő sógornőm leánybúcsújára mit vihetnék ajándékba?
2014. jan. 24. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:

a meghívottak össze szoktak beszélni..

én sok ajándékot kaptam..

minden feladatom teljesítésére egyet..

amúgy mindenki hozott sütit...

és vmi italt

2014. jan. 24. 13:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én eddig mindig olyan lánybúcsúban voltam, ahol közös ajándékozás volt - pl. belépőjegy rendezvényre, ahová a menyasszonnyal mentünk bulizni, szép notesz, amibe az utcán gyűjtöttek jókívánságokat, feladathoz használt fűszereknek vettünk szép fűszertartót. de sztem vehettek neki közösen a lányokkal pl. fehérneműt a nászéjszakára vagy valami ilyesmit is, vagy albumot fényképekkel, amibe kedves közös emlékeket is írtok. szóval szerintem nem egyéni ajándékban kellene gondolkodni, hanem közösben. mondjuk ha külön kéne vinni, italt vinnék vagy sütit / tortát.
2014. jan. 24. 13:32
 3/8 A kérdező kommentje:

Közös ajándék lesz, fényképalbum,kötény,póló...

Azért kérdeztem, hogy nekem illene-e vinnem valamit, mivel én leszek a sógornő.

2014. jan. 24. 13:34
 4/8 anonim válasza:
6%
A vibrátor ilyenkor a slágerajándék.
2014. jan. 24. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:
max ha hozzájuk akkor 1 bort, meg 1 chipset.. tehát pluszban csak azért mert sógornő lesz nem
2014. jan. 24. 13:53
 6/8 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, azért külön szerintem sem kell.
2014. jan. 24. 13:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. jan. 24. 14:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Adni és kapni és inkább vicces, gesztusértékű tárgyakat szoktunk, ahogy visszagondolok. Én pl kaptam ostort, hülyefeliratos kötényt, cicafüles hajráfot, stb , tehát nem a hasznosság, hanem inkább a vicc irányába mozdult mindenki.
2014. jan. 24. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!