Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőn a menyasszonynak kell szépnek lenni, nem a vendégeknek?
Úgy értem, a vendégeknek tilos átlag felett csinosan megjelenni?
Mi az, ami belefér, mi az ami nem?
Pl ne vegyünk fel földig érő ruhát meg hasonlók
A Ti esküvőtökön mitől éreznétek sértve magatokat ilyen téren?
Mit tennétek a vendéggel, aki megsért?
A mi esküvőnkön volt vendég, aki a kis klasszikus fekete ruciban volt, volt aki pirosban, volt aki olyan halvány rózsaszínben, hogy inkább fehérnek tűnt.
Senkinek nem tettem szóvá, hogy miért abba jött, amiben.
Szerintem mindenki olyan ruhában jelenjen meg, amiben jól érzi magát.
Engem nem érdekel ki mit vesz majd fel az esküvőmre. Mindenki abban jöjjön, amiben szeretne.
Ha tehetném (és a vendégeim olyan gazdagok lennének), akkor dress code-nak mindenkinek a fehéret/világost jelölném meg. Nekem pl. nagyon tetszik az,ha mindenki fehérben van.
Nem érezném magam semmilyen ruhától sem sértve. Max nevetnék néhány ízléstelen darabon. DE! Voltam már olyan lagziban, ahol a menyasszony megorrolt rám, amiért egy krém ceruzaszoknyában és egy fehér sifon ingben mentem, mondván túlöltöztem a nővérét (rajta egy teljesen fekete szatén koktélruha volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!