Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Részt vennél egy ilyen esküvőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részt vennél egy ilyen esküvőn?

Figyelt kérdés

A párom hosszú hajú metál zenész, én is ezt a stílust követem, bár rajtam nem látszik.

Arra gondoltam, összehozhatnánk egy gothic esküvőt, imádom ezt a stílust.

Csak zenében, ruhákban és díszítésben különbözne a hagyományostól.

Szívesen esküdnék ilyen ruhában:

[link]

[link]

Vagy egy ilyenben:

[link]

Természetesen a vendégektől is hasonló megjelenést várnék el.

(Külföldön lenne, nem Magyarországon)

2014. okt. 17. 20:48
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
77%
Túlzás azt megszabni, hogy milyen ruhát vegyenek fel. Rajtam nem állna jól ilyen öltözet.
2014. okt. 17. 21:24
 22/46 anonim ***** válasza:
77%
Vannak, akiknek kifejezetten pocsékul áll a bordó és a fekete és csak bohócot csinálnának magukból. Ezt azért nem kellene elvárni a vendégektől. A nagyon idősek közül sem hiszem, hogy mindenki vevő rá, hogy goth szerelésben pompázzon.
2014. okt. 17. 21:26
 23/46 anonim ***** válasza:
50%

Wow, nekem nagyon tetszene :) Csak előbb le kéne fogynom és pénzt kéne szereznem s megvenném álmaim fekete-bordó fűzőjét :D

Ha én adnám a fejem házasságra, akkor is hasonló lenne az öltözékem, nyilván, ha nekem az tetszik, nem? S olyan zene lenne, amit én szeretek, most milyen már az, ha a menyasszony végig távol van, mert a haját tépi ki a lakodalmastól?

2014. okt. 17. 21:36
 24/46 anonim ***** válasza:
65%
No azt azért hozzáteszem, hogy én mástól nem várnék el ilyesmit, illetve ha csak a megfelelő stílusú haverokat hívod meg, akkor OK lehet. Nincs mindenkinek rokona.
2014. okt. 17. 21:37
 25/46 anonim ***** válasza:
35%

Aki szerint csak fehér ruhában 'normális' megházasodni az is magába nézhetne kicsit... A fehér ruhának is volt jelentése (bár nyilván nem tudja); én pl. már csak azért se venném fel... Meg amúgy se áll jól, nem is szeretem, én is fekete/szürke ruhában lennék, ha valamikor lenne esküvőm. Szerintem az a fontos, hogy jól érezze magát az ember, nem az, hogy vetítsen a rokonoknak....

Amúgy az első ruha nem tetszik, hiába fekete, túl sok a kő rajta és kicsit cigós. A második viszont szép, de én még nézelődnék :) Viszont a vendégektől szerintem se várjátok el, hogy így öltözzenek.

2014. okt. 17. 21:42
 26/46 anonim ***** válasza:
45%
Részt vennék, ha a pár fontos lenne számomra. Nem szokásom ítélkezni mások felett, tehát ha nekem nem is jönne be a stílusuk, elfogadnám és mivel ez az ő napjuk, természetesen ruha, zene azt nekik kell eldönteni. Talán még a bordó-fekete ruhaszínben is benne lennék, mondjuk nekem jól állnak ezek a színek, de csak ha a színt szabják csak meg. Kérdező, de sztem a ruhát csak akkor szabd meg részleteiben, ha hasonló stílusú embereket hívsz meg mint ti.
2014. okt. 17. 21:44
 27/46 anonim ***** válasza:
6%

Én szívesen részt vennék egy ilyen jelmezbálon. De szerintem beárnyékolja az esküvő lényegét, mert mindenki a vérnagyit nézi majd:

[link]

2014. okt. 17. 21:47
 28/46 anonim ***** válasza:
92%
Ha nekem nem határozzák eg miben kell menjek, avgy kifizetik, ah ők határozzák meg, akkor igen,tetszik egyébként. Viszont mivel nem stílusom kidobnék egy csomó pénzt az ablakon az egy alkaloomra vett ruhára, ami azért ebben a stílusban nem 5 ft..
2014. okt. 17. 21:48
 29/46 anonim ***** válasza:
54%

Az esküvőkön alapból "elvárt" dolog, hogy elegánsan jelenjen meg az ember, ezek után már nincs olyan, hogy ,,abban megyek, amiben akarok." Részemről én utálom az esküvőket, nem is szeretem, ha elhívnak, mert az számomra 24 órás szenvedés, de persze társaságfüggő, ismerem-e őket egyáltalán, vagy csak utánfutóként visz magával valaki.

Nekem tetszene egy ilyen esküvő, fekete/sötét elegáns ruhája végül is szinte mindenkinek van, bár az úgy már furcsa, mert temetésre is mindenki feketében megy. Én mondjuk feketében mentem a sima esküvőre is, de csak mert nem volt más, költeni meg nem akartam azért, mert az ismerősöm ismerőse esküszik. De ha mindenki más is feketében lett volna, az már fura lett volna. De ha neked ez az elképzelésed, jogod van hozzá, és biztos jó buli, jobb, mint egy sima esküvő, amiben lakodalmas zene megy.

De én alapjáraton fura vagyok, nem én vagyok a mérce. :)

2014. okt. 17. 21:56
 30/46 anonim ***** válasza:
64%
Nem orulnek. Lehet h neked ez a.stilusod, vegyel fel ilyet, de a mamadnak nehogy mar voros fuzoben kelljen megjelennie, meg anyukatoknak, biztos orulnenek! :-) En tuti rosszul ereznem magam ha nem olyan ruhaban vagyok amiben felszabadultan buliznek.. ha ti ezt szeretitek akkor legyel ilyenben, legyen ilyen zene a ti napotok, de dress code nem illo egy eskuvore!
2014. okt. 17. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!