Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan esküvőn, ami eléggé kínos volt? Mi történt?
2. 8 napon belül érvénytelenítik a házasságot bármelyik fél kérésére, amit hallottál mese lehet.
Én voltam egy kínos esküvőn, ráadásul a menyasszony tanúja voltam. A vőlegény úgy berúgott a szertatás kezdetére, hogy nem adta össze őket az anyakönyvvezető. Vissza kellett mennünk pár óra múlva.
Nembtudom ez mennyire kinos.
A baratnom eskuvojen nagyon beteg volt mennyasszonyi ruha rajta egy feher szovetkabat mert fazott (lazas volt), folyton sietette az anyakonybezetott de a vege elott valamivel mar nem birta es oda hanyt.
A lagziba nem is jottek csak mi mulatunk
2-es!en ugyan ezt hallottam csak dorogon tortent kb.2eve:-):-):-):-)
azert ha ez igaz...az azert eleg kemeny.
" 2. 8 napon belül érvénytelenítik a házasságot bármelyik fél kérésére, amit hallottál mese lehet. "
Te hol hallottál ilyen sületlenséget?? Érvényesen megkötött házasságot csak felbontani lehet!
Az, hogy valamelyik fél meggondolta magát, az nem érvénytelenségi ok!
Ilyen érvénytelenségi ok pl.: a házasulók kora (16 év alatti vagy 16 évet betöltött,de nincs gyámhatósági engedély), gondnokság alá helyezés folytán cselekvőképtelen személy házassága, cselekvőképtelen állapotban kötött házasság], rokoni, hozzátartozói kapcsolat, korábbi házasság fennállása
Az érvénytelenséget pedig bíróságon, perben állapítják meg! Nem csak úgy bemondásra!
Én voltam olyan esküvőn, ahol a húsleves közben a menyasszony felugrott, sírt, hogy ezt az egészet nem is akarta, a szüleivel kiabált, hogy ők kényszerítették bele, majd kiviharzott a teremből. A vőlegény meg rezzenéstelen arccal ette tovább a levest. Elkezdték noszogatni, hogy menjen utána, a bamba fejével csak nézett bután, majd kiment, sokat beszélgettek, visszajöttek, és minden ment tovább rendesen.
Csak szolgáltatóként voltam jelen, így nem tudom, együtt vannak-e még, de nem hinném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!