Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan esküvőn, ami eléggé kínos volt? Mi
történt?
2. Nem urban legend..csak annyi, hogy nem emlékszik sosem senki, hogy hol történt.
Azért jó pár éves sztori, de sajnos igaz...a férj még közölte, hogy a bulit ő állja.
( a vőfélytalálkozón 2-30éve mesélte el a sztorit az a vőfély, aki azon a lagzin volt :))
Szabadtéri esküvőn voltam idén, szakadt az eső, bokáig érő sár volt.
A többség jől érezte magát, nekem nem ment,. A helyszín egyébként szuper volt, az erdei környezet is, még pötyörgő esővel is..de ez szakadt nálam volt esernyő, ami semmit nem ért.
2014. okt. 1. 07:16
Sátras lagziban voltunk, vőlegény magyar, menyasszony német származású. Vacsiztunk, közben esett az eső. Ahol a menyasszony rokonsága ült, egy idő után nem bírta el a vizet a sátor teteje és rájuk szakadt a hidegzuhany:)
2014. okt. 1. 10:00
Én nem, de barátom volt pár éve egy esküvőn, ahol inkább utána volt kínos. A lagzi jól ment, viszont valamelyik étel romlott volt és másnap a násznép 2/3-ának hasmenése lett, köztük a vőlegénynek is, elég rosszul volt és el kellett halasztani a nászutat. Úgy hallottunk, hogy volt, aki kórházba is került.
2014. okt. 1. 11:05
Szomszédomban, falusi sátras lakodalom, 150-180 fővel, gombamérgezés. Aki szerette a gombát, mind kórházban kötött ki.
2014. okt. 1. 12:32
Édesapám zenész és ő mesélte, hogy az egyik lagziban meghalt a dédnagymama. 11 körül egyszerűen csak kifordult a sátorból. Az örömapa meg a vőfély szép csendben betette egy kocsiba, elvitték a közeli kórházba és visszamentek mulatni, mintha semmi sem történt volna. Másnap reggel mondták meg a násznépnek, hogy a dédi már nincs közöttük.
Voltam már olyan lagziban, ahol a vőfély úgy leitta magát, hogy nem tudta levezényelni a menyasszonytáncot, de olyanban is, ahol a vőlegény rúgott be és dobta el a karikagyűrűjét mondván neki nem kell, ő nem akarta, aztán ment a násznép és kereste, a menyasszony meg csak állt és nézett bambán ki a fejéből.
2014. okt. 1. 12:38
azért ha a koszorúslány engedte magát fogdosni, őnála sem volt minden tisztességes. ismerem ezt a típusú férfit, aki mindenkit fogdosna, de el lehet küldeni melegebb éghajlatra.
2014. okt. 1. 13:16
Unokatesómék esküvőjén a templomi szertartás alatt megszólalt a pap mobiltelefonja. Épp beszélt, tartotta a Bibliát, így beszéd közben, mintha mi sem történt volna, elkezdte a másik kezével fogdosni, markolászni több helyen a hosszú ruháját, hátha eltalálja azt a pontot, ahol a telója van, és hátha ki tudja nyomni...nem is értem, hogy gondolta:) De az a fej, ahogy megpróbál úgy tenni, mint ha semmi nem történne, és közben markolássza, tapogatja magát, miközben olvas tovább:) Sosem fogom elfelejteni.
2014. okt. 1. 19:30
Olyan itt is volt nemrég a faluban, hogy egy idős bácsi meghalt. Összeesett a táncparketten. Jól kezelték, kivitték, és betették egy szolgáltató kisbuszába, persze, hívták a mentőket is, de tudták, hogy meghalt. A násznép legnagyobb része nem is tudta, hogy meghalt, azt hitték, csak rosszul lett, és kivitték. A pár tanakodott a szülőkkel, hogy mi legyen, lefújják-e, de mindenki, köztük a bácsi felesége is meggyőzte őket, hogy az élet megy tovább, ne hagyják, hogy rányomja a bélyegét a mulatságra, így a lagzi folyt tovább az addigi mederben. Nyilván az özvegy nem mulatott ott tovább.
2014. okt. 1. 20:16
9-es, de igen ha bármelyik fél meggondolja magát 8 napon belül érvénytelenitik a házasságot a szertartás után. Nekem volt is egy ismerősöm akinek a neje a tanúval lelépett két hét múlva és mondták hogy kicsúszott a 8 napból, oda már válóper kell.
2014. okt. 3. 09:24
Kapcsolódó kérdések: