Voltatok már korházba? Bent is feküdtetek vagy csak ambulancián? És mi történt?
Már párszor :D
gyerekként szívműtét
aztán 18 évesen epeműtét, diabetes-->cukor beállítás
tavaly karácsonykor sürgősségi gyomorhuruttal
Ambulancia meg negyed évenként diabetes miatt.
Kisgyerekként kétoldali tüdőgyulladással.
Fiatal felnőttként vakbélgyanúval (szerencsére nem az volt).
30 felett mononukleózissal 3 hétig, elkülönítve, hogy más fertőzést ne szedjek össze a legyengült immunrendszerem miatt.
Ambulancián is többször, orrtörés, magas láz, tetanusz oltást igénylő sérülés miatt, legalábbis ezekre emlékszem.
Van akit ott műtenek
Ott is alszik
talán ha konkrétabban fogalmaznád meg a kérdésed, azt, hogy mi érdekel, könnyebben kapnál lényegre törő választ.
Szerintem nem leszel azáltal gazdagabb, hogy ezer ember felsorony nyolcezer betegséget, hogy mivel volt bent.
-Miért érdekel
- neked mid van, miért kell esetleg bemenned
- mire vagy azzal kapcsolatosan igazán kíváncsi
- hány éves vagy
és egy utolsó, nem igazán ideillő:
Miért nem tanultál meg helyesen írni, ill. mikorra fogsz megtanulni helyesen írni?
Voltam gyerekpszichiátrián, belgyógyászaton (1-1hét) kivizsgálásokon, volt mandulaműtétem (2 nap, 1 bennalvás), nemrég a szívemmel kerültem kórházba pár napra, hamarosan szívműtét.
Nem nagy cucc, ha nem vagy nagyon rosszul, akkor nagyon unalmas. Mindenki szapulja a kórházi kosztot, de nekem eddig mindig szerencsém volt, eddig csak jókat ettem. Mondjuk a legutóbb töltött káposztát kaptam a kivizsgálás alatt, aztán kiderült, hogy szalmonellám van, szóval nem volt a legjobb dolog benn kajálni, de rosszabb nem lett tőle... xD
Amikor a szívemmel voltam benn, végigaludtam napokat, miközben monitoroztak, az nem volt uncsi, nem volt erőm unatkozni. :D
Ha normális szobatársat kapsz, akkor semmi nem gáz. A nap nagy részében fekszel/ülsz, tévézel, ha van a folyosón, vagy egy társalgóban, néha elvisznek egy vizsgálatra (vért vesznek, vizeletmintát kérnek, ultrahangra visznek, ami éppen kell). Reggel-este vizit: a doki a diákokkal, vagy a kollégákkal minden egyes betegnél megáll, megbeszélik, hogy eddig mit tudnak a betegről, milyen vizsgálatokat terveznek még, ..., ..., jó esetben megkérdeznek Téged is, hogy hogyan vagy.
Ha megvan a diagnózis, akkor azzal hazaküldenek, vagy beutalnak egy olyan helyre, ahol tudják kezelni a problémát, adnak gyógyszert, ..., ...
Alapvetően unalmas dolog. Ha nagy a baj, akkor nem, de ha van időd ide írni, akkor gondolom nem szívrohamod van éppen, vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!