Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Voltatok már korházba? Bent...

Voltatok már korházba? Bent is feküdtetek vagy csak ambulancián? És mi történt?

Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Már párszor :D

gyerekként szívműtét

aztán 18 évesen epeműtét, diabetes-->cukor beállítás

tavaly karácsonykor sürgősségi gyomorhuruttal

Ambulancia meg negyed évenként diabetes miatt.

2014. júl. 23. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Kisgyerekként kétoldali tüdőgyulladással.

Fiatal felnőttként vakbélgyanúval (szerencsére nem az volt).

30 felett mononukleózissal 3 hétig, elkülönítve, hogy más fertőzést ne szedjek össze a legyengült immunrendszerem miatt.

Ambulancián is többször, orrtörés, magas láz, tetanusz oltást igénylő sérülés miatt, legalábbis ezekre emlékszem.

2014. júl. 23. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Mandula műtét miatt -
2014. júl. 24. 22:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Van akit ott műtenek

Ott is alszik

2014. júl. 24. 22:18
 5/8 anonim válasza:
Retina levalasom volt es 1 hetig bent fekudtem
2014. júl. 27. 08:46
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

talán ha konkrétabban fogalmaznád meg a kérdésed, azt, hogy mi érdekel, könnyebben kapnál lényegre törő választ.

Szerintem nem leszel azáltal gazdagabb, hogy ezer ember felsorony nyolcezer betegséget, hogy mivel volt bent.

-Miért érdekel

- neked mid van, miért kell esetleg bemenned

- mire vagy azzal kapcsolatosan igazán kíváncsi

- hány éves vagy

és egy utolsó, nem igazán ideillő:

Miért nem tanultál meg helyesen írni, ill. mikorra fogsz megtanulni helyesen írni?

2014. júl. 27. 18:53
 7/8 anonim válasza:
Igen, többször voltam benn, ambulanciàn is és befeküdni is. Nem vészes. A betegség személyes és krónikus, nem részletezem. Ha valamire kivàncsi vagy írj nyugodtan privit! ;) 17/l
2014. júl. 29. 17:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Voltam gyerekpszichiátrián, belgyógyászaton (1-1hét) kivizsgálásokon, volt mandulaműtétem (2 nap, 1 bennalvás), nemrég a szívemmel kerültem kórházba pár napra, hamarosan szívműtét.

Nem nagy cucc, ha nem vagy nagyon rosszul, akkor nagyon unalmas. Mindenki szapulja a kórházi kosztot, de nekem eddig mindig szerencsém volt, eddig csak jókat ettem. Mondjuk a legutóbb töltött káposztát kaptam a kivizsgálás alatt, aztán kiderült, hogy szalmonellám van, szóval nem volt a legjobb dolog benn kajálni, de rosszabb nem lett tőle... xD

Amikor a szívemmel voltam benn, végigaludtam napokat, miközben monitoroztak, az nem volt uncsi, nem volt erőm unatkozni. :D

Ha normális szobatársat kapsz, akkor semmi nem gáz. A nap nagy részében fekszel/ülsz, tévézel, ha van a folyosón, vagy egy társalgóban, néha elvisznek egy vizsgálatra (vért vesznek, vizeletmintát kérnek, ultrahangra visznek, ami éppen kell). Reggel-este vizit: a doki a diákokkal, vagy a kollégákkal minden egyes betegnél megáll, megbeszélik, hogy eddig mit tudnak a betegről, milyen vizsgálatokat terveznek még, ..., ..., jó esetben megkérdeznek Téged is, hogy hogyan vagy.

Ha megvan a diagnózis, akkor azzal hazaküldenek, vagy beutalnak egy olyan helyre, ahol tudják kezelni a problémát, adnak gyógyszert, ..., ...

Alapvetően unalmas dolog. Ha nagy a baj, akkor nem, de ha van időd ide írni, akkor gondolom nem szívrohamod van éppen, vagy hasonló.

2014. okt. 1. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!