Feküdtetek már intenzív osztályon?
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 19:01
2/8 anonim válasza:
Szerencsére még nem, de volt halál-közeli élményem.
3/8 anonim válasza:
Igen. Gyerekintenzíven, 15 éves koromban. A mutatóujjam végén egész éjjel rajta volt egy szívműködésjelző, ami pirosan világított és oltári hangosan csipogott. Egész éjjel nem aludtam tőle, több napig rajtam volt. Összességében nem volt rossz, csak rémisztő, hogy intenzíven kell lenned... és mindent regisztrálnak veled kapcsolatban, még azt is hogy mennyit pisiltél, mikor kakiltál, mennyit ittál-ettél, mindent.
25/L
4/8 anonim válasza:
"és mindent regisztrálnak veled kapcsolatban, még azt is hogy mennyit pisiltél, mikor kakiltál, mennyit ittál-ettél, mindent. "
Ez nem csak az intenzíven van így.
Bár ott a folyamatos pittyegés tényleg állati kiborító tud lenni.
5/8 anonim válasza:
nem, de nem is szeretnék (mármint akaratlanul)
6/8 anonim válasza:
Sajnos igen. Pont ezen a héten van kerek egy éve.
7/8 A kérdező kommentje:
Én is pont egy éve, de kétszer is. Hákáém is volt.
2010. nov. 23. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!