Történt már veletek olyan, hogy annyira tehetetlenek voltatok és annyira haragudtatok valakire, hogy szívetek szerint megforgattátok volna a kést az illető szívében?
Figyelt kérdés
És ami még durvább el is képzeltem, néztem az embert és elképzeltem hogy most beleszúrom a láthatatlan késem és az ott is marad.Ez már betegesnek számít?2011. szept. 13. 19:51
1/5 anonim válasza:
Nem, ez ősi ösztön, normálisnak mondható.
2/5 anonim válasza:
Hát kést nem szúrtam volna bele, de drogot rejtettem volna el képzeletemben, és hívtam volna a rendőröket rá.
3/5 anonim válasza:
Ennél cifrábbakat is képzeltem már, szerintem olykor mindenkinek támadnak ilyen gondolatai. Az én ismerőseimnek mindenképp, akikkel már beszéltem erről.
4/5 anonim válasza:
Hát amíg nem teszed meg,vagy nem teszel lépéseket,h eltedd valóban láb alól,akkor sztem ez normális reakció tehetetlen düh esetén.
Mondjuk én mindig csak agyba-főbe verek embereket néha gondolatban....nem is olyan néha ... :D
5/5 anonim válasza:
Én már pl a legértékesebb 500 emailjét eltűntettem valakinek :d Hú de ki volt bukva :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!