Mi volt a legcikibb dolog ami történt veletek amikor a párotok családjánál voltatok?
kezdjük ott,hogy először az utcán találkoztam a Párom anyjával, ugye a Párom köszönt neki,nekem meg halvány lila... sem volt arról,hogy ő ki, és nagyon csúnyán is nézett rám,szal. a köszönést elintéztem egy "helloval".
de nyitottak már ránk témaközben, illetve meztelenül is... :D
Elsőre céges rendezvényen találkoztam a szüleivel, teljes 2 napja voltunk együtt (munkatársakként,cégnél nem is tudták).De szülei se tudták hogy mi együtt,irtó gáz volt.
Meg se birtam szólalni.
Utána kb 2 héttel bemutatkoztam normálisan is,de emlékeztek hogy igen,engem láttak.
Volt pár :).
-éppen ittam, amikor a párom vicceket mondott, és majdnem kiköptem a narancslevet
-fenti lakrészben éppen kicsomagoltuk egymást, mikor hallottuk anyukája hangját, hogy "Gyerekek, hoztam epret!"... azt hittem, be is fog nyitni, de szerencsére nem :D
-sikerült akkor hánynom, amikor anyukája is fenn volt a lakrészben
-megjegyezte anyukája, hogy fogynom kéne
-párom, néha hogy direkt heccelje meg zavarba hozza anyukáját, direkt abajgat meg ölelget, amikor ott van, de már olyan szinten, hogy ez már nekem is ciki :D (de ezt már áttárgyaltuk)
-anyukája kijelentette, hogy nem bírja Somló Tamást, erre a barátom, akinek már meséltem a dologról, fennhangon elkezdte, hogy jajj, akkor hogy összevitatkozna anyukámmal, mert ő IIIIIMÁÁÁÁDJA :D
Ez meg nem ciki, hanem vicces: épp szeretkeztünk, mikor felszólt nekünk, hogy milyen baromi szellemes üzeneteket küldenek a Zámbó-antifanok az X-Faktor extrában...
(23/l vagyok, barátom 28/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!