Akik még szülőkkel élnek! Nálatok is így működik ez a dolog?
Igen. Nálunk is így van. De ez érthető, hiszen te tudod, hogy mi kell hozzá. És mivel nálunk alapból az anyukám főz, így mindig úgy vásárol, hogy arra az alapanyagra szüksége lesz heteken belül. Ha ezt én felhasználom akkor nem tudja azt megfőzni amit szeretne. Így én veszem a cuccot és akkor ő is megtudja főzni azt ami szeretne.
22/L
Ez családtól függ. Hogy miben egyeztetek meg. Meg hogy adsz-e haza pénzt stb.
Én anyuval élek, én is adok pénzt. Általában egyeztetünk a kajáról, hogy ne kelljen kétfelé főzni de ő cukros és a koleszterinjére is figyelni kell, a fűszereset nem bírja a gyomra, így gyakran megesik, hogy külön főzök de egy pénzből vásárolunk. Nálunk ez természetes hogy osztozunk. Legalábbis egy határig. Nincs olyan, hogy enyém tiéd. Ő az anyám én meg a gyereke hát gondoskodunk egymásról. Ha ő van leégve én adok ha én akkor ő ad.Viszont megvan a saját kis külön dugipénze mindenkinek. Eddig még működött.
szia 21 éves nő vagyok,otthon lakom egyetemre járok.
ha szeretnék valamit venni,szólok anyunak és vagy ő vesz ha megy vásárolni,vagy ad nekem pénzt.Nincs saját keresetem.Örülnek ha valamit főzök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!