Akik még szülőkkel laknak, hogy bírják a csesztetéseket?
A "csesztetés" is a szülők feladata, nem azért csinálják mert nem szeretnek meg mert jó valakibe belekötni hanem mert szeretnek, féltenek és azt akarják jó ember legyél aki viszi valamire akinek nem kell szenvednie. Ezt leginkább akkor érti meg az ember amikor saját maga is szülő lesz. :)
Akkoriban engem azzal piszkált hogy sokat ülök a gép ellőt, keveset vagyok kint, nem tanulok stb. hát a szokásos szövegek. :)
Nagyon rosszul viselem, de egyelőre lehetetlen az elköltözés, főleg, hogy nincs kivel összeköltözni és csak nem régóta dolgozom (eddig fősulin tanultam).
Anyám folyamatosan azt vágja a fejemhez, hogy nem csinálok semmit. Hozzáteszem, én vagyok aki itthon takarít, mos, főz, befizeti a csekkeket, bevásárol stb. Emellett 8 órában dolgozom is, úgyhogy nem értem mire fel tesz ilyen kijelentéseket.
Ezen felül nem hagy békén. Nem tudok nyugodtan elvonulni a szobámba, mert akkor jön azzal a szöveggel, hogy antiszociális vagyok és nem hallgatom meg a problémáit. Nem tudok hétvégén sem sokáig aludni, mert felkelt 7kor, mondván, hogy boltba kell mennem. És még ezernyi ehhez hasonló húzása van.
Ha pedig kiállok magamért és elmondom a véleményemet, 100%, hogy óriási balhé kerekedik a dologból. Olyankor pedig főleg megkeseríti az életemet és direkt idegesít.
Nagyjából ennyi.
Sose viszed semmire!
Miért kell állandóan itt lennie a pasidnak? (megjegyzem már 5éve együtt vagyunk, és a vőlegényem:))
Sose csinálsz semmit!
(ha mégis csinálok, akkor nem dicséret jön, hanem:) Ez természetes, hogy megteszed!
nálam nem szülők,hanem anyósék,végül is a barátom szülei :)
teljesen kikészítettek :S
após alkoholista,anyós tipikus házisárkány.meg a pofába vigyor,a hátunk mögött meg elmondanak mindennek,állandóan hazudnak,stb stb.van másik 2fiuk,azoknak a segge tisztára van nyalva,mitőlünk mindent sajnálnak.
direkt azért kötöztem el otthonról hogy apámat és a tesómat ne kelljen elviselnem,erre itt is ugyanazt kapom...
Utolsónak.
Nem gondolod, hogy esetleg saját lakásba,- értem ez alatt akár egy albérletbe is- kellett volna költözni, nem az anyósék nyakára???Mind a kettőt utálod, nem hiszem, hogy ők örömtáncot járnak, hogy ott laksz.Nem kötelező senkinél héderezni, álljatok a saját lábatokra, éljétek a saját életeteket.Ja, hogy ez nem megy?Akkor nem hordom le mindennek azokat, akik fedelet tettek a fejed fölé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!