Akik még szülőkkel laknak, hogy bírják a csesztetéseket?
Figyelt kérdés
Mivel szoktak piszkálni benneteket?Mibe kötnek belétek?Nem 11-16 évesek válaszát várom.2011. máj. 27. 20:24
21/27 anonim válasza:
15:59-nek üzenem, hogy most is albérletben lakom, amit a bátyám fizet :) és nem tudom, hogy miért vagy ennyire a szüleim pártján, mikor egyáltalán nem ismered a hátterünket. Köszönöm szépen az oltást, elég volt, mostmár tudom hogy hülye vagyok, nagyon, a szüleim viszont a világon a legjobbak bármit is csinálnak, én pedig sz.r szülő leszek mert nem vagyok szigorú. Többet ink rá se nézek erre a kérdésre, mert már undorodok ettől a belekötős, másokat csakazértis szapuló mentalitásból!
22/27 anonim válasza:
Kiscsillag te kezdted, ha nem vetted észre:) Hát ne idegeskedj azt tudom mondani neked. Most a szomszédomban egy 11 éves kislány bekavarta nekem a sz*rt és akkor nekem ne mond, hogy akkor dícsérjem is meg, mert a te elméleted azt mondja. Hol a tisztelet? Hol van? a nagy könyvben is le van írva, hogy lesznek olyanok akik a szüleiket nem tisztelik, látom be is jött:D Felölem ne is olvasd akkor ezt a kérdést, ha nem akarod. Nincs igazad! Akár milyenek is a szüleid ők nevelnek téged csak te vagy a hisztis aki rögtön felkapja a vízet. Lám velem is felkaptad és kikéred magadnakXD Mondtam már egyszer, hogy nyugi:) Azért ne ess a szüleidnek.
23/27 anonim válasza:
OFF
"Akár milyenek is a szüleid ők nevelnek téged"
Ez nem minden esetben igaz. Engem például szinte a mamám és a papám nevelt fel. Jó neked, hogy mindent megkaptál apucitól, anyucitól, de nem kéne lehordani egyeseket azért, mert nem olyan mint te. Most meg játszod itt az álszentet! Gratula!
OFF
24/27 anonim válasza:
Szerinted én meg kapok mindent anyucitól, apucitól? Nem vagyok álszent képzeld. Ugye a te agyad se bírja felfogni? Miből gondolod, hogy nekem jobb a helyzet? Látod se látod a valóságot, mert azt hiszed hogy könnyen beszélek meg stb. A te eseted más, mert téged NEM nevelnek, de akit nevelnek az más, vagy tévednék? Az idegeségeteket jó hogy itt vezetitek le, de azért nem rajtam kell levezetnetek. Az igazság akkor is az hogy így nevelnek és ez helyes. Nem hinném, hogy elkényesztett kölyköt fogok nevelni, de ha ti azt szeretnétek hát rajta.
26/27 anonim válasza:
Nem tudom miből gondolod azt, hogy nem vagyok nyugodt:) teljesen nyugodt vagyok.
27/27 Ivan Iljics válasza:
Apám azt mondja csalódott bennem, hogy többet várt tőlem.
Ez fáj.
Anyám csak megkér dolgokra. Pl.: Házimunka. Néha bosszantó, de szépen kéri.
De mi a kérdés lényege? Azt szeretnéd kideríteni hogy vannak-e rajtad kívül olyan kamaszok akik szerint idegesítőek a szülők? Vannak. Ez életkori sajátság és (szinte) mindenki átmegy ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!