Mennyi pénzt adtok be a közös kasszába, úgy hogy még otthon laktok a szülőkkel?
Szia!
Kérdezd meg a szüleid, esetleg a kaját te állod az egész családnak a hónapban, a többit a szüleid. Plusz, ha tudod akkor az internetet, telefon számlád/telefon feltöltésed.
hát én mikor még dolgoztam akkor az étkezési utalványokat adtam le(kb. 12 ezer ft) plusz még vásárolgattam: pl.. öblítőt, mosóport, kéztörlőkendőt, meg olyanokat amiket én is használok.. bár a szüleim sosem mondták meg hogy mennyit kérnek, és nem is nagyon hozták szóba hogy mik a követelményeik ahhoz hogy otthon lakhassak.Üljetek le a szüleiddel és beszéljétek meg: pl.. minimálbérből annyit adj amennyit te is félre tudsz rakni..vagy, egyszer te vásárolsz be máskor meg a szüleid..
remélem tudtam segíteni
26/L
14:02-es vetítesz?mi a szakmád?
ennyit keresel és még otthon laksz?ez furcsa
nem kell válaszolni ha nem akarsz
de hogy ne csak off legyek 380-at keresek és átvállaltam a lakáshitelt, 65-90.000 árfolyamfüggő, de a felső szint az enyém, külön bejárat, külön kert, külön élettér
Kérdező miért nem mész külön?
Mármint külön költözni. Ott is fizetni kell, csak ott a "magad ura" lennél.
Én ha már fizetnék valahová az fix, hogy nem itthon lenne. Ha már fizetek, akkor éljek külön.
30% szuleidnek (etel-ital, lakas, szamlak)
30% Neked koltopenz.
30% gyujtes a bankba
10% gyujtes, kezenlevo penz, hirtelen kiadasokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!