1 éves gyerek menjen nyaralni a szülőkkel vagy maradjon otthon a nagymamával?
mi vittük és borzasztóan élvezte!!! :)))
ugyanakkor at mondtuk a párommal, hogy jó lett volna kettesben is lenni kicsit. én messzire nem mennék babám nélkül, nyáron visszük magunkkal a mamát :D
ezt tartom a legjobb megoldásnak, velünk van, neki is kijut az új élményekből de mégis tudunk majd kettesben lenni amíg mamával játszanak... :)
Sok mindentől függ. Például nektek is kell, hogy legyetek kettesben is, egy 1 éves picur mellet rátok fér a pihi. Meg hogy hová mentek, mennyi az út.
Ha például olyan helyre mentek, ahol nagy az időeltolódás Mo.-hoz képest, akkor is vihetitek, bár meglepetést fog okozni neki, ne adj Isten fel borul a napirendje, mert ,,nappal lesz éjszaka" és ,,éjszaka nappal" aztán meg megint visszaszokni. A repülőútra azt ajánlom, hogy vegyél neki külön játékot, az legfoglalja.
De másrészt ki nem vágyna egy kis utazásra a babával :) Szóval döntsétek el ti, ti tudjátok hogy hová mentek.
Jó szórakozást előre is ;)
Max 2-3 órát rapülünk, nincs időeltolódás. Én is azt gondolom, amit valaki írt is, h a gyerek azért kell nekem, h velem legyen.
Csak azért tettem fel a kérdést, mert anyósom annyira állította, h hülyeség..
gondolom ez lenne az első közös babás nyaralás...nyilván......én nem tudnám otthon hagyni, szerintem bármennyire is rátok fér a pihi, nem lennél nyugodt egy percig sem, és őrülten hiányozna
én azt tanácsolnám vigyétek magatokkal, aztán itthon menjetek el 2-3 napra csak ketten, mégis közelebb vagytok,napi szinten tarthatjátok a kapcsolatot a mamával telefonon.Aztán lehet nyugodtabban romantikázni............
Egyéves gyerek már nyugodtan maradhat a nagymamával. A szülőknek is kell egy kis egyedüllét. A babának nem lesz ettől semmi baja. Nem kell feltétlen a gyerek rabszolgája lenni. Neki is jobb,ha nem csak a szülőkhöz kötődik.
Természetesen ti tudjátok,hova mentek,mennyire tudtok csak közös programokat csinálni,milyen a mama stb. Ha viszitek a gyereket,akkor minden programban részt kell venni neki is. Hacsak nem akarjátok a szállodában idegenekre hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!