Mikor alhatok nála? Nem vagyunk már tinik, csak ő szülőkkel lakik épp.
Alig 1 hónapja vagyunk együtt,én egyedül lakom,ő szüleivel.
Ő aludt már nálam párszor,rengeteget vagyunk együtt,komolyan gondoljuk.
Szüleinek bemutatott egyik nap,elmentem hozzájuk,vacsi,beszélgettünk. 15 percre lakom,mondtam hogy otthon alszom.Nem tartottam "illendőnek" ott maradni éjszakára (habár örülnek nekem,ez tény),hiába kérte.
Várnak szivesen máskor is.
Sok évig tartó tiniszerelem volt ez előtt,akkor más volt a helyzet,egyáltalán szülők bemutatására is vártunk 1 évet...
De most felnőtt fejjel már...
Maradhatok legközelebb éjszakára is?
(bár nálam kettesben mégis más,de ő kérte hogy ott is már)
24/N
Már késő tanács,pár nap után lefeküdtünk :)
De ismerem pár hónapja igazából,és majdnemhogy napi 24 órát együtt vagyunk.
Nem a szexre utalt a kérdés. -.-
Szerintem ott aludhatsz, én is második ottjártamkor már ott aludtam. 22 L
24 évesen már van mindenkinek annyi esze, hogy eldönti, hogy mit szeretne, a kapcsolatban.
Szerintem nyugodtan aludj ott legközelebb.
Tudom mit szeretnék ebben a kapcsolatban,nem erről van szó.
Hanem hogy nem pofátlanság-e a szülők magánszféráját zaklatni gyakorlatilag ismeretlenül (1-2 találkozás velük még nem ismerettség)
Mi 4 éve vagyunk együtt, így sem szeretem zavarni a szülők "magánszféráját", plusz van a páromnak egy húga.
Év közben albérletben lakunk, jövőben összeköltözünk.
Valahogy nekem nem megy ez az ott alvás, pedig szeretnek, lehet hogy én vagyok maradi...
21-L
Ő szeretné ha én is aludnék ott,nem csak ő nálam,ha 15 perc ha nem,nem ettől függ.
És nem 2 naponta aludnék ott persze,nem ezért önállósodtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!