Akik még szülőkkel élnek! Nálatok is így működik ez a dolog?
Figyelt kérdés
a valami új vagy más kaját akarsz főzni,és nincs itthon hozzá semmi akkor neked kell megvenni az alapanyagokat?2012. jan. 26. 15:58
11/13 anonim válasza:
Én már külön élek, de amíg a szüleimnél laktam, így volt, ahogy leírtad. Szerintem ez a normális. Ha nekem vannak extra igényeim, akkor én áldozok rá anyagilag, másoktól nem várhatom el.
12/13 anonim válasza:
Szülőkkel lakok még, de nem dolgozok igy ők veszik meg az alapanyagokat ha valami mást szeretnék, hogy főzzenek nekem.
25/L
13/13 anonim válasza:
a konyha közelébe nem engednek, nem hogy bevásárolni a háztartásnak. Édesanyám szent meggyőződése és hitvallása, hogy 4-ünk közül Ő az egyetlen aki beteheti a lábát a konyhába főzési szándékkal. A bevásárlásra is érzékeny, mert nem mindegy hogy mit és hogy honnan, azt is Ő tudja jobban. Így hát én néha meglepem magam egy bögre zacsis levessel, amihez persze én veszem meg az "alapanyagot". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!